Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
zajímá mě, zda má někdo z vás zkušenost? Nebo od známých atd..
Zda to pomohlo a v čem třeba konkrétně.
Mamka byla a říkala, že nevěřila svým očím. Prej to dokonale fungovalo, jak kdyby ti lidé (herci) s námi bydleli v jedné domácnosti-nechápala. Ukázalo jí to dost věcí, jenže ona je taková, že si to bere tak tejden a pak sklouzne ke starým kolejím ![]()
My jsme byli před pár měsíci. Kvůli dcerce a jejím problémům. Byli jsme sami s manželem a dost mě to překvapilo. LIdé, kteří o nás nevěděli nic najednou cítili a popisovali to, co jsme prožívali a cítili my. Zjistili jsme kde je problém a ten jsme konečně vyřešili, za mě tedy ano nám to 100% pomohlo.
Nemám vlastní zkušenost, ale kamarádka měla dva potraty, jeden „běžný“ někdy do 12. tt a ten druhý po 20. tt, ukončení z důvodu rozštěpu páteře. Potom byla s nervama v háji a tak šla na rodinné konstelace. Tam se jí vysvětlilo, proč k těm potratům došlo a jak to všechno se vším souvisí. Moc jí to pomohlo, říkala. Teď má dva zdravé kluky a spokojeně žije. To její vyprávění bylo fakt zajímavé, já jsem dost „racionální“, ale tomuhle bych věřila.
Já nebyla přímo na skupině, ale byla jsem u kinezioložky sama, tu skupinu lidí v podstatě zastoupila ona sama a bylo to (pro mě) víc soukromé. Bylo to fajn, zjistila jsem spoustu věcí. Byla jsem tam hlavně kvůli neplodnosti a problémům s manželem, výsledky s manželem zdá se lepší, těhu zatím nevím, to odblokování samo je proces na cca 3 měsíce.
Byla jsem a myslím, že dost záleží, kdo konstelaci vede. Užitečné jsou i knížky, na trhu jich je poměrně dost, od Berta Hellingera přes české autory.
Ahoj holky, prodělala jsem poporodní depresi, byla jsem i hospitalizována v PL. Byly mi doporučeny rodinné konstelace, máte některá z vás zkušenost???
Rodinými konstelacemi jsem si prošla a změna o tisíc procent. teď už vím, proč vše bylo jak bylo a jak se to dá krásně odblokovat.
já dost těmhle věcem věřím a tak jsem do toho šla. Hodně lidí si vyposlechlou krutou pravdu a nechtělo se stím smířit a dělat se sebou něco. U mě přišli na sebemrskačství a další věci, které si táhnou všechny ženy v rodě už po 17 generací. Ale kdo nechce, neuvěří. ![]()
Sice jsme byli na různých konstelacích
souhlasím s tím, že každý měsíc dělat RK je zbytečně a taký s tím, že konstelace nepomůžu, pokud člověk sám nebude otevřený a připravený. RK není prášek na bolest ani metoda řešení problémů. Spíše způsob nahlédnou na věci jinak a lépe je pochopit. Pro mně bylo přínosem se podívat pomocí konstelací na původní rodinu (rodiče, prarodiče, sourozenci) a na současnou (manželství, partnerství, děti)
@Nishkam píše:
Sice jsme byli na různých konstelacíchsouhlasím s tím, že každý měsíc dělat RK je zbytečně a taký s tím, že konstelace nepomůžu, pokud člověk sám nebude otevřený a připravený. RK není prášek na bolest ani metoda řešení problémů. Spíše způsob nahlédnou na věci jinak a lépe je pochopit. Pro mně bylo přínosem se podívat pomocí konstelací na původní rodinu (rodiče, prarodiče, sourozenci) a na současnou (manželství, partnerství, děti)
jako konstelace jako taková mi hlavně otevřela oči a zjistila jsem, že svýho otce už prostě nepředělám. A od něho se odvíjelo hodně věcí, co mi blokovalo být šťastná. Od mámy tam bylo taky dost věcí, ale za to zas mohli její generační zátěže. Což taky byl oříšek.
kdyby dělali kostelaci mýmu otci, tak jsme tam ještě dneska, protože tam zjistil, že tam něco podělala moje babička, ale to by zas bylo jen o něm.
prostě metoda super, ale pak chce to hlavně makat sám na sobě a vyvarovat se chyb co nadělali generace předtím a nechat své já otevřené růžové budoucnosti. ![]()
Ahojky holky, tak příští víkend mne to čeká a chytám malinko nerva
Je tady některá, co to podstoupila? Potřebovala bych jen malinko popsat, jak to probíhá, abych se lépe připravila. Strašně moc doufám v to, že mi to pomůže pochopit vše co se mi stalo a smířit se s tím…
@Lilinka 89 Je to výborné, ničeho se neboj. Základem je ovšem dobrý lektor/terapeut. Já bych ti nějak detailněji nepopisovala jak co probíhá…protože poprvé je to právě nejsilnější a nejhezčí v tom, že neví člověk do čeho jde. Já jsem si předtím nakoukla knížku, tak jsem měla nějakou „technickou“ představu, jak to probíhá, ale to člověk nechápe, protože to logicky plně pochopit nejde a jde o ten prožitek, který je nepřenosný. Hlavně buď v klidu, do ničeho se netlač, když se nebudeš na něco cítit, tak to nedělej a buď ostražitá, protože jak se říká, nic není náhoda…i to, když si tě někdo cizí vybere do role, kterou mu máš hrát (můžeš odmítnout), není náhoda, nějak to s tebou souvisí… A hlavní je dobře „definovat zakázku“, co vlastně chceš řešit, s tím by ti měl pomoci terapeut. Několikrát se mi stalo, že jsem měla představu co budu řešit, případně jsem čekala, jak to asi bude probíhat…a vše bylo jinak. Hodně štěstí ![]()
Přeně tak, není se čeho bát, hlaně se nestyd říkat pradu a snažit se toho říct co nejvíc, at se terapeut(průodce konstelací)má čeho chytit.
každopádně, pokud je konstelace proedena zpráně, účinky jsou neuvěřitelně silné a účinné.
@anupati @Dalibor7 Jé děkuji za uklidnění, potřebovala jsem to slyšet. Kolem mě právě nejsou lidé kteří se o takové věci zajímají, takže jsem pro ně spíš exot. A dokonce mi někdo řekl, že z toho lidé třeba spadnou k alkoholu atd… Já si myslím, že terapeutku jsem vybírala pečlivě a působí na mě opravdu velice dobře
Vím, že jeden víkend vůbec nic změnit nemusí, ale vkládám v to veliké naděje. Určitě to podstoupím vícekrát, když bude třeba. Jsem strašně zvědavá, jak to ne mne zapůsobí ![]()