Dudlíkový exém

2352
30.9.11 11:42

Dudlíkový exém

Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Mám ročního chlapečka a ten má trvale na obličeji v místech kde se dudlík dotýká kůže exém. Kožní lékařka to označila jako dudlíkový exém, prý se s tím nedá nic dělat. Zkoušela jsem různé masti z lékarny, ale nic nezabírá. Neznáte prosím nějaký alternativní způsob mazání na takto podrážděnou kůži? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
30.9.11 11:53

Nam na ten exem celkem zabira takovy zluty krem Johnson's baby moisturising cream. Je hyperalergenni.
Ale musim mu to mazat pravidelne, jinak se to zase objevi. :-?

• Citovat
  • Upravit
17629
30.9.11 12:16

což takhle koupit dudlík z přírodního latexu? je to k dostání v některé zdravé výživě, cena byla kolem stovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
30.9.11 12:19

Děkuji za odpověď, ale ať hledám na Int jak hledám, nemohu ho najít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 12:22

byl od nějaké italské firmy a vůbec si nepamatuju název, potkala jsem tyhle dudlíky v Dejvické ulici v Praze ve zdravé výživě
Měly víc typů - podle věku. Bohužel si nevzpomenu na název, tak jestli jste z Prahy, tak to zkuste tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
30.9.11 12:28

ahoj,

bára měla ekzém od dudlíku, který se pořád zhoršoval, až měla úplně rudý pruh kolem pusy. Jediné, co pomohlo bylo koupit dudlík air fresh od mam, který má v podstatě jen obroučku a nedotýká se pokožky. Od té doby máme pokoj. Původně jsme používali nuk, tak jsem měla obavy, jak ho přijme, ale naštěstí nebyl problém.

jinak tedy bára měla ekzém od toho, že se držela vlhkost pod tou umělohmotnou částí. Alergie na to, co je v puse to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
30.9.11 13:00

My máme také NUK. Ale ten dudlík vyzkouším. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.9.11 13:03

tady je ten z přírodního latexu http://dudliky.heureka.cz/…tic-0m-plus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
30.9.11 13:04
Georgi píše:
My máme také NUK. Ale ten dudlík vyzkouším. Díky za radu.

hodně štěstí, nám to opravdu zabralo. Kdyžtak holt vyhodíš 120 Kč. Další krok už by byl úplně sebrat dudlík, ale k tomu jsme naštěstí dojít nemuseli. Krémy a mastičky nezabíraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.9.11 19:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 19:58
berushkacz píše:
tady je ten z přírodního latexu http://dudliky.heureka.cz/…tic-0m-plus/

tamten byl jiný, ale to je asi jedno, zřejmě to nebude problém s tím matrošem to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková