Rodinný kemp na Moravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
20.7.17 20:16

Rodinný kemp na Moravě

Dobrý den,
rádi bychom v sobotu vyrazili do kempu na Moravu, ideálně na jižní.
Chtěli jsme na Vranovskou přehradu, bohužel kemp Vranovská pláž i Bítov jsou plné.

Děkuji za tipy… :mavam: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
408
20.7.17 20:29

ATC Merkur Pasohlavky :) a nebo muzu moc doporucit kemp Frenstat pod Radhostem, ale to neni jizni morava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 20:31

@Krtiinka Děkuji moc :). Mohu se zeptat, jak jste byli spokojeni v Pasohlávkách? Slyšela jsem, že je to dost rušný kemp… Budeme mít sebou dvě děti :).
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.7.17 20:37
@Miška8 píše:
@Krtiinka Děkuji moc :). Mohu se zeptat, jak jste byli spokojeni v Pasohlávkách? Slyšela jsem, že je to dost rušný kemp… Budeme mít sebou dvě děti :).
Děkuji.

Rušný a drahý kemp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
20.7.17 20:37

http://veteransalon.cz
6km od Vranova nad Dyjí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
20.7.17 20:38

Srovnala bych to s tou Vranovskou plazi, je pravda ze takovy Bitov je urcite klidnejsi. Da se najit klidne mistecko, ale pokud si vedle vas postavi stan nejaci hlucni jedinci :D, tak to neni nic moc, ale to se nam stalo i ve vylozene rodinnem kempu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.7.17 20:39

To už je lepší ten Radhošť, kde je i bazén nebo U Luhačovic www.atcluhacovice.cz, tam je bazén asi 10minut cesty pěšky a v kempu je čistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.7.17 20:43
@Miška8 píše:
Děkuji.

není.. naopak je tam klidová zóna pro rodiny s dětmi, kde se dodržuje noční klid a kdokoliv tam bude po desáté hodině vyvádět, na toho vletí ochranka… fakt to tak bylo ;) Naopak v jiných menších kempech nás dost často otravovali vyřvávající opilci dlouho do noci. Pro děti je to tam super, hlavně čistá voda na koupání v lagunách (bez sinic) a je tam čisto. Uklízecí čety tam korzovali po kempu neustále - hlavně toalety jsou čisté a s toaletním papírem, což v kempech rozhodně není samozřejmost.
Pokud je ošklivě, hned za rohem je akvapark. Blizoučko na Pálavu.
A drahý rozhodně není, na to, co všechno v něm máš za servis - včetně každodenního promítání pohádek a filmů v letním kině zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 20:47

Holky, děkuji moc… jsem zoufalá, moc jsme chtěli na Bítov, ale plno, jako všude na Vranovské přehradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 20:49

@Moise Já mám právě strach z toho ruchu, hodně jsem četla negativa… Vy jste byli tedy spokojeni? Byly ta i nějaké programy pro děti, kromě kina?

Děkuji moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.7.17 21:02

@Miška8 Bítov je fajn, ale není tam skoro žádné koupání. Kemp leží u toho nejzažšího cípu přehrady a voda je zelená hrozně brzy. Taky kvůli tomu tam postavili i malé koupaliště, jenže musíš tam platit vstup i když jseš tam ubytovaná, což jsem teda fakt nepochopila :zed:
Ruchu se neboj. Pokud si postavíte stan někde u malé laguny, máš tam na dosah dětské hřiště i pláž, kde si děti můžou stavět hrady. Jo pokud popojdeš dál do centra kempu, kde jsou ty různé uličky se stánky, tak tam je živo, jezdí se tam wakeboarding, je tam hodně hospůdek a občerstvení.
My měli s sebou dvě malé děti a s hlukem jsme fakt problém neměli. V noci byl klid. To kino je hned vedle, ale v takovém ďolíku, takže zvuk slyšet až k nám do stanu nebyl
A vyžití pro děti tam určitě bylo - namátkou, co mě tak napadne, tak tam měli dětská šlapadla, normální šlapadla se skluzavkami, motokáry, asi milion hřišť a pískovišť (skoro u každé hospůdky), mají tam nějakou vnitřní hernu (ale tam jsme nebyli), tobogán pak jim tam dojíždí nějací „dětští baviči“, měli tam asi hodinové pásmo s písničkami. Jinak co se týče třeba hlídacích koutků, tak to nevím.
My jsme asi nejvíc ocenili tu čistou vodu bez sinic (pravidelně to tam čistí). Koupání tam bylo parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 21:07

@Moise Děkuji moc :). Koupat jste se chodili do malé laguny, nebo je lépe dojít do té velké? Ještě se zeptám zda je lépe stanovat na volné ploše či v boxech? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.7.17 21:47

@Miška8 rozhodně do malé. Ona zas tak malá není, má několik hektarů. U velké ne, tam je promenáda a ani se tam asi koupat nedá, protože je tam ta dráha na wakeboarding.
Vím, že tam boxy jsou, ale teď si nevybavím, kde přesně byly. My jsme stanovali normálně na volné ploše v té klidové zóně. Místa je tam fakt spoustu, sem tam i stromy, takže pokud přijedete třeba uprostřed týdne (ne v pátek na víkend), tak najdete i místo ve stínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
20.7.17 21:56

@Moise Děkuji moc za všechny rady :). Potřebujeme jet od soboty, tak uvidíme… Škoda té Vranovské pláže, ale tam je to prý beznadějné :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.7.17 21:57

@pannda
Rušný opravdu je, ale neřekla bych, že je nějak extra drahý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí