Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nenechával jste si někdo zpracovat rodovou/rodinnou kroniku? Přijde mi to jako zajímavý vánoční dárek a celkově jako rodinný poklad, mít to takto zpracované desítky, stovky let dozadu..
Zajímá mě kdo to kde zpracovává, cena, jak dlouho trvá a další podmínky.. Jak jste byli spokojeni, koho doporučíte?
Děkuji ![]()
Videl som to raz a aj ked to bolo krasne spracovane vcetne nejakych geneticky vysledovanych korenov tak to bolo take ‚neosobne‘. Aj ked je z akademickeho hladiska hodnotne skumat ci sa pra-pra-pra babicka narodila v roku 1847, alebo 1846 neviem o nikom koho by tato informacia zaujimala.
Jedine co tam bolo naozaj hodnotne bolo vypracovanie rodinneho erbu a jeho registracia na heraldickom urade. S tym sa da dalej pracovat. Mozes to mat na fasade, ako zavesku v aute, na tanieroch/priboroch, niektory si to nechavaju tetovat na predlaktie…
Moja predstava o kronike je ze zaznamenava co sa stalo, ako ste prezili leto, ako zimu… proste osobne zazitky ludi ktorych poznam, ktorych mam rad… (teda asi nieco ine ako sa pytas)