Rody skákací koník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1242
10.5.06 20:14

Rody skákací koník

Ahoj,

fakt nerada zakládám novou diskusi na toto téma, ale týká se pouze tohoto výrobku…

Objednala jsem dnes skákacího koníka Rodyho pro malou. Pár minut na to jsem se dočetla, že je nestabilní. No možná se jednalo o jiného, i když to bylo v reakci na Sally - podobný výrobek jako Rody… Ale přesto mi to vrtá hlavou :roll:

Máte některá toto skákadlo? Chci ho dát malé k narozeninám, a i když je mi jasné, že to ještě nebude to pravé ořechové v jejím věku, věřím, že ho prozatím využije i jinak… :wink: Nápaditá je na to dost…

Objednávala jsem u www.kocksport.cz - máte zkušenosti? Jak dlouho trvala dodávka?

Díky Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
945
10.5.06 20:47

Rodyho má švagrová. My máme tohohle
http://www.zdravotnipotreby.cz/…ik_g536.html
Srovnáním jsme zjistily, že ten náš je o trošičku stabilnější - má takový širší nohy a líp se opírá o podlahu (Rody má místo nohou takový koule). Ale zas tak závratný rozdíl to není. Jestli si ale můžeš vybrat, tak být tebou koupím ten druhý typ.

A k prvním narozeninám ho klidně kup - já to taky udělala, holku jsem na něj musela nejdřív vysazovat a přidržovat ji tam, ale líbilo se. Teď už na něj vyleze sama, ale po místnosti samo ještě neskáče, jen se na něm tak vlní :lol: :lol: :lol: A taky ho chodí krmit, přikrejvá ho a tak. Kdyby neměl úspěch, vždycky ho můžeš vyfouknout a vybalit později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.5.06 20:51

Nejakeho konika mame, nestabilni je, ale deti si dle meho nazoru zvyknou a nauci se na vsechno. Naopak si pak muzes rikat, ze trenuji stabilitu, posiluji tim svalstvo :-))) Jen na zacatku se musi pomahat a hlidat…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
10.5.06 23:13

Rodyho máme, nestabilní je a není :-), spíš leží ladem :-). Vildu moc nenadchl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.5.06 23:49

Mirko,
máme Rodyho taky z kocksportu - a mě osobně zklamal:( Připadá mi malý - a ano: hodně nestabilní.
Dcera na něm skoro neskákala ani si s ním nehrála:(
U nás to byly vyhozené peníze (už je vypuštěný a v krabicic, moc tu s námi nepobyl) - ale třeba zrovna u vás to bude mít obrovský úspěch:)
Uvidíš..

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.5.06 01:25

My mame konika Johna a uz rok a pul ho desne milujeme. Dokonce uvazuji, ze ho objednam i Pepi, protoze uz ted se o nej holky rubou…
Je bezvadne stabilni a Pepule uz tak dva mesice umi hopsat sama - proste co se zacala stavet. Samo ji drzime a je to na chvili, ale je videt, ze ji to bere :)
Jen mi je lito te petistovky :D
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
11.5.06 06:23

My teda nemáme Rodyho ale medvídka Půa a nestabilní se mi nezdá,malý na něm skáče rád :wink:

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.5.06 08:02

Máme Rodyho a občas na něm skáčem…ale tak až poslední dobou,dřív špatně dosáhla na zem…nestabilní,jistě,padá na nos,na bok…ale o tom to je přece taky,kvůli tomu se pořizuje,děti na něm trénují rovnováhu,koordinaci pohybů…Anča už je profík,jen když se rozdovádí,tak žuchne dolů…děti hopsají i na balonech a ty jsou daleko nestabilnější :lol: :lol: :lol:

Určitě bych se nestability nebála,ale asi ne pro roční dítě…tam opravdu vysazovat,houpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.5.06 08:06

My máme taky Johna, malej ho dostal než mu byly dva a hned se naučil skákat.Myslela jsme že bude hopsat na místě,ale bral to po celé místnosti :lol: Někde se dá sehnat i knížečka s rehabilitačníma cvikama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.5.06 08:12

amazonko - já tu „stabilitu“ porovnávám právě s těmi Medvídky Pů a koníky a zebrami Johny … ti jsou z jiného materiálu, jsou pevnější, tvrdší (což se mi při výběru jevilo jako nevýhoda)
U nás to bylo tak, že v době, kdy by jí skákání na koníkovi bavilo (kolem toho roku, roku a půl) to pro ni bylo docela nebezpečné (vždycky s sebou někde ošklivě řízla) a teď, když už je jistá v kramflecích, už ji skákání na koníkovi nebaví 8)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
11.5.06 08:58

Já se přidávám k chvále koníka Johna. Je stabilní perfektně. Malý ho měl už před prvníma narozeninama (od vánoc) a zpočátku na něm hopsal jen s pomocí, nedošáhl na zem. Ale teď už si tam umí i sám vylézt a strašně ho má rád. Myslím ,že je skvělý. Je pravda , že v porovnání s medvídkem Pú má tu gumu pevnější, ale nemyslím, že by to bylo na závadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
11.5.06 10:06

Holky, kde se dá ta zebra od Johna na netu koupit. Na tom již uvedeném odkazu mají jen žlutého a červeného koníka…a pejska teda…
Já chcu zebrúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
11.5.06 10:09

j

Máme Rodyho - ano je méně stabilní, ale jako jeden z mála doporučen naší rehabilitační - teda u nás na RHB nemaj jiná skákadla než Rodíky:-) Protože ten materiál,ze kterého jsou je měkčí než u ostatních a dítě ho dobře uskáče.
No a nestabilní je proto,že slouží k „chytání“ rovnováhy a tím rozvoje vše svalových partií rovnoměrně - aspoň tak mi to bylo řečeno.
Obejdnávala jsem ho z Kocksportu - ale nevim jak je to teď,ale co jsem slyšela - tak údajně přestali zasílat soukromým osobám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.06 10:39
NiKina píše:
Holky, kde se dá ta zebra od Johna na netu koupit. Na tom již uvedeném odkazu mají jen žlutého a červeného koníka…a pejska teda…
Já chcu zebrúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!
 NiKi

My máme Medvídka Pů a koupila jsem ho na http://www.zdravotnipotreby.cz . Je perfektní má sudnávací tričko :lol: , mají tam i koníky a zebry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
11.5.06 10:47

Nikino, ale doporučuju si tu zebru nejdřív prohlídnout v reálu. Mně se na obrázku moc líbila, ale pak jsem ji viděla v krámě a ty pruhy jsou takový divně rozpitý (asi jako když stříkáš barvou ve spreji) a celá vypadá tak nějak zašle (i nová), tak jsem pak radši koupila toho červenýho koně.
V Praze mají všechna ta zvířata třeba ve zdravotních potřebách v Masné (ty stránky v předchozím odkazu jsou podle mě jejich)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí