kočarek pro panenky

302
6.5.06 16:13

kočarek pro panenky

Chceme Olivce kupovat golfáčky pro panenky, tak se chci poptat jaké máte zkušenosti s konkrétní značkou(pro chouchu, Anabelle, popř. jiné).
Všechny se mi zdají takové křehké, tak aby taky něco vydrželi. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
6.5.06 16:30

Ahoj,
máme cca 1 rok obyčejné neznačkové golfáčky pro panenky (asi 200,–). Nebýt toho, že se v nich nastřídačku s panenkami vozí moje jedenáctitikilová dcera , věřím, že by byly jako nové. Takhle se nám roztrhnul na jedné straně ten potah, konstrukce je překvapivě pevná.
Jak říkám, způsobily jsme si to samy. Nový potah nám snad ušije babi (není to nic těžkého).

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
6.5.06 17:24

Baghiro - sice jsem žádný kočárek ještě nekupovala, ale jeden čas jsem chodila na brigádu do hračkárny… Podle mých zkušeností nemá vůbec smysl kupovat značkový, pokud se nechceš chlubit, že na to máš… :wink: V době, kdy je na veškeré zboží - všetně hraček - záruka 2 roky to opravdu není nutné. Navíc zrovna Chou-chou mi fakt připadají hodně křehké - třeba mají důvod, proč je dávat často k panenkám zadarmo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.5.06 17:31

Vendulko - to jsi asi popletla jména - já rozhodně po „značkovém“ netoužím :) Jsem spokojená s naším obyčejným. V tom duchu jsem se i vyjářila :)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
6.5.06 18:34

Ahoj,mame tiez obycajne golfky za 250sk a mozem potrvdit,ze vydrzia velmi vela.Maju uz 3roky a su naprosto v poriadku.A to sa v nich vozila a vozi teraz uz 19kg dcera :lol: Najnovsie jej golfky sluzia na vozenie 10kiloveho bratceka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
6.5.06 19:23

Připojuji se také máme jen dobré zkušenosti z těmi levnými, neznačkovými golfkami, když mimi přestane bavit hrát si na maminku, sklapnu je, dám pod pažu a jde se dál..... Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.5.06 20:08

Golfky pro chouchou stojí 500,–, to není zas tak moc. Koukala jsem po netu a některý kočáry stojí skoro jako ty pro děti. 8O A kde jste sehnali ty obyčejný, já už po nějakých koukám delší dobu a žádný jsem neviděla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.5.06 10:10

Ahoj Anny,ak chceš ja ti tie naše kľudne darujem.Samozrejme ak nevadí,že nie sú nové :roll: Dcérke sú aj tak malé a už sa hráva len s kočíkom(Baby born).Naozaj im nič neni.Napíš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí