Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych dceři koupit k 1. narozeninám skákací (nafukovací) zvířátko. Neporadíte mi, kde se dá v Brně koupit?
(Dá se samozřejmě koupit přes internet, ale obávám se, že by do narozenin už nedorazilo.)
Martina
http://www.kocksport.cz/productlist.php?… odsud mám skákacího medvídka pooh. Můžeš si domluvit i osobní odběr. Je to všechno na stránce. Tak at něco vybereš a at se líbí.
My jsme ho kupovali ve Vaňkovce,ale bylo to už na podzim a koník tam stál jen 499,–
Chci se zeptat na něco trochu jiného…od kdy je vhodné skákadlo nebo houpadlo (také nafukovací) líbí se mi lachtánek
http://www.alvo.cz/?…
Sendy,
vhodné by mělo být od té doby, co je na něj dítě schopno vlézt a udržet se tam. Pak už by to jeho zádům určitě škodit nemělo a navíc se posílí svaly kolem páteře......... ale při pohledu na lachtánka jsem ti hned chtěla psát o jeho nestabilitě (kupovali jsme podobného koníka - bez zadních nožek)¨. To je určitě pro větší dítě. Pro „začátečníky“ je fakt lepší stabilnější. Tohle je pro ně ještě moc těžké a několikrát nám malá nehezky spadla - prostě to neustála. Asi po 4 měsících se nám koník vyfouknul a ani jsem moc netoužila po jeho opravě. Koupila bych znovu zvířátko, které je z pevné gumy a splňuje stejný účel.......
Bubu
Ahoj,
já objednala Rodyho skákajícího koníka malé k prvním narozeninám
a teď čtu je je nastabilní??? Máte někdo dobré zkušenosti? ![]()
Objednávala jsem na www.kocksport.cz máte zkušenosti s jak dlouho dodávka trvala…
Díky Mirka
Mirko, zvířátko jsem měla do týdne. Koník je docela stabilní, nožky má. Záleží také jak ho nafoukneš.
MirkoV, my máme doma psa a stabilní je, má čtyři nohy akorát záleží jak moc ho nafoukneš, já ho mám teď docela málo, aby na něm malý mohl blbnout a to ta stabilita je trošku horší, ale Davče nazaujal, tak moc jak jsem si představovala, tak počkám až k tomu doroste, myslím že mám hozenou i fotku v galerce, ale to je už tak dva, tři měsíce zpět.
Jitka
já jsem ho kupovala v akci v Makru v Hradci Králové, ale bylo už před měsícem. Ale měli by to mít asi ve všech Makrech, snad.