Rohová nebo normální sedačka?

18
26.6.15 07:01

Rohová nebo normální sedačka

Dobré ráno,

stavební práce v domečku se blíží ke konci, proto začínáme řešit i vybavení do domácnosti. Nemůžeme se s partnerem shodnout zda pořídit rohovou sedačku, nebo raději např. 3+2 oddělené sedačky. Všude je teď k vidění spousta rohových sedaček, protože je to moderní. Mě by ale zajímalo, zda máte lepší zkušenost s rohovou sedačkou, nebo s normálními oddělenými sedačkami? Obývací pokoj máme spojený s kuchyní, celkový prostor je 45m2. Takže místa je tam dost.
O prostor nejde, spíše se kterou variantou jste byli spokojenější?

Díky za radu a názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
26.6.15 07:18

Rozhodně rohová. Je víc prostornější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.6.15 07:22

@Maya88 já už rohovou nechchi, přes normální jsou spousty přehozů, přes rohovou se dává cokoliv blbě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.6.15 07:24
@Krrysa píše:
@Maya88 já už rohovou nechchi, přes normální jsou spousty přehozů, přes rohovou se dává cokoliv blbě :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: presne tak… :mrgreen: musi se dat dva a blbe, ja bych chtela 3+2+1
  • Citovat
  • Upravit
4760
26.6.15 07:28

Kdybych měla tolik místa v obýváku, tak bych si pořídila dvě samostatný rovný sedačky a k tomu nějaký křeslo, ušák nebo něco takového… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.6.15 07:31

Máme taky obývák s kuchyní dohromady, ale teda ještě asi o 15 m2 větší a máme rohovou. Ale jak děti trochu odrostou, tak se ji chci zbavit a chtěla bych 2 trojky, líbí se mi to víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.6.15 07:31

Me se to libi takto…+jeste kreslo z lenoskou treba, nebo kreslo

http://3.bp.blogspot.com/…w+Sofas3.JPG

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.6.15 07:32

Nebo:
http://www.cnbhomes.com/…ea-bZyij.jpg
muze to byt samozrejme i trojka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
26.6.15 07:33
  • Citovat
  • Upravit
18
26.6.15 07:37

@KackaDoup : Díky moc za přiložené obrázky. Organizačně je mi asi nejbližší 3+2 jako to máš doma :)

Doporučily byste nějaký konkrétní obchod?
Většina sortimentu Asko, Skonto a spol. jsou spíše rohové sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.6.15 07:38

Tak rohová není ani tak moderní jako spíš si ji lidé pořizují kvůli nedostatku místa, většinou se dá rozložit pro příležitostné přespání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
26.6.15 07:42

My mame velkou pohovku a do tvaru u… daleko lepsi, nez rovna ci do l… ale my jsme gaucovi a ctyri se jen tak nekam nevejdeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.6.15 07:50

Souhlasím se @soney, taky máme do tvaru U, jsme 3 a je to akorát :mrgreen: a i tak, pokud je hnusně a vegetíme u pohádek např., tak roztahujeme na lůžko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
26.6.15 07:55

Měli jsme „rovnou“ v malém bytě, rohová se nevešla. Teď ve velkém máme rohovou a paráda, máme k tomu teda ještě křeslo. Přehoz nemám, ale máme čistič na koberce a tak s ním jednou za čas sedačku vyčistím a je jak nová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.6.15 08:08

Rohová mi teda rozhodně nepřijde morednější :nevim: Máme doma 3 + 2 a u knihovny ušáka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný