Rok a půl a ani nestojí

• Otevřená skupina

Pro maminy dětiček, které nezapadají do tabulek psychomotorického vývoje aneb JEŠTĚ neplazí / nelezou / nechodí / nemluví, i když by měly.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

1537
9.9.13 22:12

Rok a půl a ani nestojí

Ahojky, taky se přidám, mladší dcerka – za pár dnů rok a půl – jen leze, nemá snahu se stavět natož chodit. Leze jak drak, opakuje slovíčka, jako mentálně bych řekla že je OK, jen ta motorika. Než by něco zkusila tak si klekne a začne fňukat, buď je líná nebo nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
17.7.14 23:03

@alena36

ahoj zakladatelko.
co je noveho? Mala vam jiz urcite lita jako drak :)
My mame 15m.syna co jeste ani neleze, neplazi.
Jsem nestastna a bojim se co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
19.7.14 21:05

@Kaci.Kacka máš pravdu, první samostatný krok udělala 2 měsíce před 2.narozeninami a vše dohání mílovými kroky. Nebojte, váš chlapeček taky začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
19.7.14 22:31

@alena36

dekuji Alenko
jsme z toho vystraseni a mame strach, aby byl zdravy.
strasne těžké je i snaset pohledy okoli.
mam vzdy skoro slzy v ocich. snazim se porad neco vymyslet, nalakat, povzbudit, ale stejne nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.7.14 14:40

@Kaci.Kacka hele, jestli chceš být v klidu, domluv si návštěvu neurologa. ten tě uklidní, jako mě. Já taky měla strach, když v roce a půl nechtěla ani stát, jen se pohybovala po kolenou…a dnes…všechno přijde. Někdy děti mívají nerovnoměrný vývoj, jako naše Verunka. Ale za půl roku chození už chodí ze schodů (drží se zábradlí), dokáže vyskočit (odlepit se od země). Až někdy žasnu. A ty budeš taky. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny