Roleta den a noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101679
3.4.24 22:04

@Salorka Ja mam smetanové s hnědou a je to takové polozatemneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.4.24 07:30

@Salorka Také je nakonec máme (celé bílé, zaháklé na okně - bez vrtání)
Nežloutnou, ale teda co mi vadí a to hodně, že se na nich zachytává bordel, který někdy nejde ani houbičkou a vodou s jarem vyčistit..
Určitě nezatemní, když je sluníčko tak je i tak doma stále hodně světla - my jsme si teda na to zvykli, ale dítě musí mít ještě zatemňující záves jinak by řádilo ještě v 11 večer😄
Další na co tě upozorním je to, aby jsis nedávala ty co se zaháknou za okno (šíleně to ničí tu gumu a pak jde v zimě domů vlhkost!) takže spíše ten typ, co se dává přez okno, jakoby to byl “závěs”. Co teda ještě zmínim, co se týče barvy, tak určitě volit třeba šedou, béžovou, né uplně tu bílou protože u těchto je ta stínivost o trochu lepší.😊 Snad jsem trochu pomohla a kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80059
4.4.24 07:33

Kamarádka má, krémové. Za mne jsou špatné. Když je den, berou světlo, a v noci nestíní. Stačí pouliční lampy a je to hrozné. Rozhodně je lepší klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.4.24 07:50

Holky moc díky. Byla jsem celkem rozhodnutá koupit je, a to v bílé.. ale teď tedy nevím. Chtěli jsme ty bez vrtání :think: sousedka je má, vypadají hezky, ale taky říkala že ji při průvanu dost lítají a že ty plasty nic moc nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.4.24 09:06

@Salorka nezatemní bílá klasik vůbec. Musíš jít do zatemňovací verze a tu pak přes den vytahovat. Máme bílé roky a nežloutne nic. Jen bych volila s kaslíkem nahoře - pokud se Ti doma hodně práší a vrtáním na okno. Je to příjemnější.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
4.4.24 09:10

@Salorka my máme bez vrtání u dětí v pokojích, ještě ten starší systém úchytu dole a přišel mi lepší než ten nový. Ale drží to OK i po letech, pokud se k tomu chováš slušně a nemáš kočky, malé děti, atd…. kluci je tam mají nevím 6 let?
Dole máme vrtané a dobrý. Sluníčko zatemní, tmu skoro ne. Máme tedy klasik. My je nevytahujeme a se zatemňovacími bychom měli v místnostech tmu.
Kluci mají černé a se závěsy tam mají fakt tmu i v poledne :)
To bílá ani omylem.
Klasiku jsme měli kdysi a tohle je hezčí v místnosti za mě. Působí to útulněji. Je tedy fakt že klasika víc zatemňovala. Ale třeba z ulice k nám vidět taky není s den a noc.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
4.4.24 09:19

@Ricotka já je normálně jednou za čas v rámci měsíců vezmu ručním vysavačem :)

• Citovat
  • Upravit
133
4.4.24 11:30

@kocourGarfield To já také, ale i přez to se na nich usazují takové fleky.. Nevím čím to je, ale máme to uplně všude🤔Každopádně to není nic tragického a je to vidět opravdu jen z blízka, když to zkoumám do detailu😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný