Römer Advansafix nebo Cybex Solution Q2-Fix

6
1.3.16 10:00

Römer Advansafix nebo Cybex Solution Q2-Fix

Dobrý den, prosím o radu. Synovi - 4 roky, 100cm a čerstvě 15kg potřebujeme pořídit novou autosedačku (mladší dcera dostane jeho Römer king plus). Určitě nechceme kupovat druhou 9-18. Nevím, zda je pro dítě, které je na hranici lepší koupit autosedačku kategorie 9-36, kde se dá ještě upínat pomocí 5-ti bodových pásu, např. Römer Advansafix (nevím, jak dopadl v testech bezpečnosti…)nebo raději zvolit Cybex Solution Q2-fix, který dopadl v testech velmi dobře. U Römeru se mi zdá, že po vysunutí opěrky hlavy pro větší dítě nemá tak dobrou ochranu hlavy. Nebo zvolit ještě nějakou jinou možnost? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
1.3.16 10:20

@elibac pokud má 4 roky, 100cm a 15 kg tak jděte už do sedačky 15-36kg,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.3.16 11:49

@steeve Omlouvám se, že se sem vtírnu zakladatelce s dotazem. Ale jakou byste, steeve, doporučoval sedačku právě kategorie 15-36. Bez finančního limitu, samozřejmě isofix. Jsem na začátku hledání. Cca v květnu budeme pořizovat pro syna. Nyní mu byly v lednu 3 roky, ale má 97cm a 16kg, a právě v tom květnu přibližně bude přecházet mladší syn z vajíčka do synovy romerky 9-18.

Děkuju moc za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
1.3.16 13:03

@lupto v současné době je nejbezpečnější 15-36 kg Römer Kidfix II XP SICT: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… ten starší model používají i moje děti a považuji ji i za nejpohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
1.3.16 14:06

Zdravím Vás,

než autosedačku vyberete, podívejte se i do nabídky autosedaček Römer v našem bazaru.

Přeji úspěšný výběr!

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.3.16 15:18

@steeve Dekuji moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.3.16 16:18

@steeve Děkuji za radu. Přesměrovala jsem se tedy na kategorii 15-36 a zatím vyhrává Römer Kidfix II XP SICT. Ještě se ale zajedeme podívat do prodejny a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.3.16 07:36

Tak jsme nakonec skutečně ten koupili Römer Kidfix II XP SICT. Naživo je mnohem lepší než Cybex a hlavně je perfektní ten vodič pásu mezi nohama a na rameni. Syn je velmi spokojen a my také!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí