Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím vás, mohli byste mi z vlastních zkušeností doporučit nějakou slušnou spolehlivou autosedačku do 5 tisíc korun? Samozřejmě bychom brali i levněji a co nejspolehlivěji
Ale jak se na tom dnešním trhu vyznat? Dtestu pomalu přestávám věřit. Nechci na bezpečnosti dcery ani šetřit, ale zároveň nepřeplácet reklamní tahy. Předem mockrát děkuji za tipy.
@Cuddy jé, to jsem úplně zapomněla napsat 9-18 kg bez isofixu
@Linda s britax, cybex nebo maxi cosi klidne i tu nejlevnejsi a nic nezkazis. Ja kupovala sedacku max za 2000
Já byla moc spokojená s Maxi Cosi Priori
Nová stojí, co jsem koukala na net okolo 3,5-4tis.
Je to jedna z nejspolehlivějších značek.
Maxi cosi Tobi je ještě o hvězdu výš, ale taky je o něco dražší, okolo těch pěti.
Já měla Priori, ségra Tobinu.
Ta Tobi byla vidět, že je trochu vymakanější, ale nám velmi velmi dobře posloužila i Priori.
Příspěvek upraven 22.02.16 v 15:07
Oblibena pro tuto kategorii je cybex juno, ted kolem 4 tis http://www.cybex4u.cz/…rek-Charcoal Pripadne pokud bys nechtela pultikovou, tak u romera se do 5 tis take vejdes s kvalitnimi sedackami.
Ted mají všude akci na britax romer king II 2016 za cca 4.700kč. Je to jedna z nejbezpečnějších sedaček.
@Cuddy právě těch pultíkových se trochu bojím, aby mi tam dcera vydržela. Nerada bývá omezená.
@Mar__tanka1983 Tobi je mi hodně sympatická, ale někdo mi zase tvrdil, že tam má prcek málo místa.
Osobně jsme se byli mrknout na Romer King bazarovou a nějak jsem pánovi moc nevěřila, tak půjdeme asi raději do nové. Každopádně na mě působila strašně tvrdě na dlouhé cesty.
@Linda s řekla bych, že ta priori a tobi jsou prostorově srovnatelné, priori je trochu otevřenější bych řekla. Já mám kluka celkem statného, ségra drobné holky. Skoro bych řekla, že holky v té Tobině byly zapadlé jak vlastenci ![]()
Náš malej se do ní vešel v pohodě do cca 16kg, do těch 18kg už ji měl akorát (samozřejmě né nacpanej v zimní bundě, což by beztak neměl mít), ale i tak pohodlně, nestěžoval si, no a pak šel do cybex solution (15-36)
@Linda s a pultík je risk. Někomu vadí, někomu nevadí. Kámoška si ode mě nakonec půjčila tu Priorku, protože jejich malej ten pultík nezvládal…
V každém případě vyzkoušej, dcera taky nsnášela omezení a v pultíkové sedačce se paradoxně cítila mnohem lépe. Ale sedačka 9-18 by nemě být problém i mezi těmi hodně dobře hodnocenými, dobrým tahem bývá třeba vzít loňský model, který bývá levnější a rozdíl je jen v potahu.
@Linda s
Britax romer king II do 5tis sezenes a z pasovych nejlepsi.
Za mě Römerku, máme tu s indikaci jestli je malej dobře zaplej. Je hezky polohovací a je tam spokojený, pultokové u nás neprošly ani jedna…
@Linda s Römer King II : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… z těch sedaček na pásy s vnitřními pásy je jedna z nejbezpečnějších a do 5t. se vlezeš
Maxi Cosi Tobi…naprosta spokojenost a opravdu kvalita a bezpečnost