Autosedačka Aurora 0-18 kg

7
18.2.16 22:45

autosedačka COTO BABY AURORA 0 -18 kg ISOFIX

Zdravím,
zajímalo by mne, jestli máte někdo zkušenost se sedačkou Aurora kategorie 0-18 kg.
 http://happys.cz/…ervena-31817

vybírám pro dceru sedačku, jedine protismernou a zatim mam favorita britax dual fix ale trochu mne odrazuje ta cena :-( myslela jsem ze mam zmapovane vsechny na trhu vetsinou je to od 9tis. a více…samozrejme ne ze bych chtela na tomto zrovna setrit ale precejen..jeste mne zaujalo ze to vypada ze ma docela dost mista na nohy v protismerne pozici. budu rada za kazdy nazor.
dekuji
 katcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
19.2.16 08:22

Zeptej se Steeveeho v diskuzi tady na emimino. Myslim, že se to jmenuje Steevee, jakou autosedačku nebo tak nějak, on poradí ;)

• Citovat
  • Upravit
7
19.2.16 08:25

Dekuji, ja mam autosedacku vybranou, jen sem chtela vedet, jestli ma nekdo zkusenost s timto konkretnim modelem.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.2.16 08:43

@katcha77 s tím Britaxem chybu neuděláte, je to jedna z nejlepších značek, ta Aurora v testech nebyla, v recenzích se také neobjevuje, takže zkušenosti asi moc velké nebudou, a rodič, který si pořizuje pro dítě isofixovou protisměrku tak chce pro své dítě nejspíše to nejbezpečnější, tak většinou hledá v těch osvědčených značkách, Besafe, Britax-Römer, Maxi-cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí