Romer Kid

13943
20.8.12 21:56

Romer Kid

Zdravím majitelky sedačky a Steeveho. Dnes mi tato zmiňovaná dorazila domů a divím se, že se dá opěradlo naklápět. To asi má být to polohování, o kterém jsem četla? Já doteď ale měla za to, že by měla být sedačka opřená o sedadlo, ale kdybych ji napolohovala, tak opřená nebude? To opěradlo jde sklopit až skoro k zemi - k čemu to je? Asi se ptám jak blb, ale jsem z toho volaká zmetěná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
20.8.12 22:25

Ahojky,

ne, tohle „naklápění“ co máš asi na mysli není ono zmiňované polohování. Sedačka má být skutečně opřená o sedadlo. Nevím, k čemu tohle sklápění je, ale asi k tomu, aby se s ní lépe manipulovalo, lépe stahoval potah apod. Když jí dáš do té správné polohy tak normálně drží „posazená“ a v autě je samozřejmě fixována sedadlem..potažmo pásem.
To polohování sedačky je řešené vyklopením „destičky“ v opěradle sedačky (v zadní části). Tam pak vznikne takový jakoby klín, který zabezpečí mírné naklonění sedačky a sedačka je přesto stále pevně opřená o opěradlo.
No, nevím, jestli z toho mého zmatečného popisu je jasno :-))

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
20.8.12 22:35

Jo ahá, moc děkuju, já si říkala, k čemu je to dobré, ta „destička“. A jsem ráda, žes mi potvrdila co jsem si myslela, že je blbost, aby se to takhle moc celý sklápělo. Díky, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.8.12 06:23

To celkové polohování je možná na to když to hodíš na kočár ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.8.12 07:49

Na kočár? To je sedačka 15-36 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.8.12 12:46

Jo tak… to mě nenapadlo v tu chvíli… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.8.12 12:48

Nevím jak se od nich jmenuje který typ sedačky…a já teď koukám po diskuzích na sedačky romer, ale na menší tak mi to nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
21.8.12 23:39
@PetiteFillette píše:
Jo ahá, moc děkuju, já si říkala, k čemu je to dobré, ta „destička“. A jsem ráda, žes mi potvrdila co jsem si myslela, že je blbost, aby se to takhle moc celý sklápělo. Díky, díky :kytka:

Není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.7.14 12:16

Ahojky holky koupila jsem právě sedačku romer kid 2 holky nám se to dá automaticky do lehu i při přenášení nebo slabém tlaku na sedačku dělalo vám to také nebo je to vada :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.2.16 08:55

@mhmarketa Ahoj, včera nám konečně dorazila tato sedačka, malej do ní hned sedl a přesně, jak popisuješ, ležel na zemi. Takže to tak má být, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.2.16 09:02

@Merule autosedačka není dělaná na to, že ji budete používat mimo automobil, ona má záda vůči sedu na kloubu, aby kopírovala sklon opěradla v autě a dala se polohovat na odpočinek, takže když ji dáte do auta, naklopí se podle opěradla a drží. V bytě protože nemá oporu zad tak se vám rozloží a záda spadnou na zem. Ale na toto máte upozornění v návodu, kapitola 3, druhá výstraha, takže čtěte návod, sedačka je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.2.16 09:26

@steeve Děkuji za reakci, nicméně v návodu je pouze, že není vhodná na sezení v domácnosti. Což ale nevysvětluje, že při případném posazení dítěte do sedačky mimo vozidlo se záda položí na zem. A o to mi šlo. Protože návrat do původní pozice jde pouze s nepříjemným „přeskočením“ v kloubu a to mi dělalo starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.2.16 10:26

@Merule ano, tím že jste ji nevhodně použila mimo auto vám vyskočila pojistka, která jinak ty záda drží, a vrátit to musíte silou se zaskočením pojistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí