Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych také využít Steeveho znalosti v oblasti autosedaček. Uvažujeme o koupi použité autosedačky Römer King Plus, ale prodávající paní bohužel neví, o jakou jde kolekci. V příloze posílám fotku a jestli jste schopen takto poznat, jestli jde o kolekci 2009, 2010, 2011, tak bych byla vděčná. Jde mi o velikost toho podhlavníku, který je od 2011 prostornější.
Moc děkuji,
Markéta
Příspěvek upraven 27.11.11 v 20:55
Proč mu nenapíšeš sz? není zbytečné kvůli tomu zakládat diskusi? ![]()
to je potah Tessa , ročník 2008. větší podhlavník je až od roku 2011, ale i do starší sedačky si můžete koupit ten nový širší podhlavník: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
potah na to nasadit jde, akorát že není přichycen 4 ptěmi gumovými špunty, ale pouze dvěma
Moc děkuji za info. Mám stále velké dilema, jestli koupit použitou sedačku z r. 2008 (jiné 2009) při ceně 3 tis., nebo koupit novou kol. 2011 nebo 2012 při ceně již od 4100 Kč. Poradíte? ![]()
Děkuji
vzhledem k tomu, že sedačka má životnost 5max. 6 let, tak kupovat 3-4 letou sedačku by mělo smysl tak za 30- 40% ceny nové
Apokud kupovat použitou, tak od toho, koho známe, a víme, jak bylo se sedačkou zacházeno, zda nebyla bouraná.
OK, tak půjdeme do nové. Tak teď jen vybrat typ. Zvažuji buď Felix - je nějaký rozdíl mezi kol. 2011 a 2012? Případně Jet nebo Max, což jsem pochopila, že je rozdíl pouze v kolekci, názvu a v tom, že Max má o trochu méně síťoviny. Je to tak?
mezi kol. 2011 a 2012 je rozdíl pouze v barvách, technicky jsou jinak stejné.
Felix 2011 a 2012 je úplně stejný i v barvě a potahu, Jet byla síťovina, u Maxe již síťovina není
Opravdu moc děkuji. Kupuji Felix 2012.
Přeji všem hezké Vánoce
![]()