Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím o radu a pomoc. Dají se na Trifixu nějak komplet sundat a vyndat pásy? Pouze umýt vodou mi přijde nedostatečné. Vyndala jsem pás dole od sedačky pomocí té kovové spony, ale co dál? V návodu je pouze, že mám omýt tu sponu, no ale ten špinavý zbytek pásu mám jako jen ošudlat?
@veronika.berda dole v sedací části jsou ty pásy zakončeny kovovýma sponkama, takže ty uvolnit a pásy se dole dají vyndat, a v horní části, když na zadní straně otevřete kapsu na návod, tak tam uvidíte kde vedou pásy, a když je máte povolený je tam kovová spona- takový motýlek, tak tam se dají pásy vyvlíknout a pak je celé vyndáte ze sedačky.
@steeve píše:
@veronika.berda dole v sedací části jsou ty pásy zakončeny kovovýma sponkama, takže ty uvolnit a pásy se dole dají vyndat, a v horní části, když na zadní straně otevřete kapsu na návod, tak tam uvidíte kde vedou pásy, a když je máte povolený je tam kovová spona- takový motýlek, tak tam se dají pásy vyvlíknout a pak je celé vyndáte ze sedačky.
No ale já když se podivam do kapsy kde byl návod, tak tam nic nevidím. Kovové spony jsem uz vyndala, ale právě nevim jak na to nahoře. Pošlu fotku.
@veronika.berda jakmile budu mít trifixe po ruce tak se podívám, ono všechny ostatní modely to mají v té schránce přístupné,
@steeve píše:
@veronika.berda jakmile budu mít trifixe po ruce tak se podívám, ono všechny ostatní modely to mají v té schránce přístupné,
Děkuji
@veronika.berda Dobrý den, zjistila jste teda tehdy jak na to? Děkuji