Ahoj holky, máte některá doma robota roomba 605? nikde na internetu nemůžu najít to, co hledám. Chtěli bychom ho pořídit dceři do bytu. Má malinky byt a žije tam sama, moc doma nebývá, protože je pořád v práci, zvířata žádné nemá, takže si myslím, že tento bude úplně stačit a že není potřeba silnější model. Akorát jsem se koukala, že na tyto roboty je i mobilní aplikace. Uvadi se tam, že ta aplikace jde spárovat s roboty série 900,800 a 600. Ptala jsem se na to dneska v obchodě s elektrem a paní mi řekla, že vůbec neví, jestli to jde. Máte některá doma přímo tu 605? A nevíte zda funguje i přes aplikaci?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, máte některá doma robota roomba 605?
nikde na internetu nemůžu najít to, co hledám. Chtěli bychom ho pořídit dceři do bytu. Má malinky byt a žije tam sama, moc doma nebývá, protože je pořád v práci, zvířata žádné nemá, takže si myslím, že tento bude úplně stačit a že není potřeba silnější model. Akorát jsem se koukala, že na tyto roboty je i mobilní aplikace. Uvadi se tam, že ta aplikace jde spárovat s roboty série 900,800 a 600. Ptala jsem se na to dneska v obchodě s elektrem a paní mi řekla, že vůbec neví, jestli to jde. Máte některá doma přímo tu 605? A nevíte zda funguje i přes aplikaci?