Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den.
Mám tu někoho, kdo bere rorendo? Zajímá mě, jestli po něm spíš přibíráte nebo hubnete. Já brala egolanzu(olanzapin) a přibrala jsem po něm 18 kg za pár měsíců. Ze 44 kg na 62, výška 168 cm. Nerada bych přibrala i po tomto léku. Chtěla jsem Neurol, který jsem dříve brala ale Dr. Se u mě bála závislosti, tak mi napsala tohle. Děkuji za Vaše reakce.
@Anonym1717 píše:
Dobrý den.Mám tu někoho, kdo bere rorendo? Zajímá mě, jestli po něm spíš přibíráte nebo hubnete. Já brala egolanzu(olanzapin) a přibrala jsem po něm 18 kg za pár měsíců. Ze 44 kg na 62, výška 168 cm. Nerada bych přibrala i po tomto léku. Chtěla jsem Neurol, který jsem dříve brala ale Dr. Se u mě bála závislosti, tak mi napsala tohle. Děkuji za Vaše reakce.
Ahoj,
po olanzapinu jsem taky šíleně přibírala, Rorendo jsem brala už dávno, jen 2 mg a nepřibrala jsem nic, spíš jsem hubla, ale to bylo nervy. Rorendo je, myslím, risperidon, po něm se taky může přibírat, ale není to tak hrozné, jako olanzapin (většinou). 44 kg je hrozně málo na 168 cm, tak asi chtěli, abys přibrala, ne? Já taky vážila 44 kg na 171 cm a skončila jsem se sondou…
Děkuji. To jste mě uklidnila. Jó to nevím, jaký úmysl měla psychiatricka. Napsala mi olanzapin protože po neurolu jsem byla v mánii a padala na hubu. Jinak těch 44 kg se mě drželo tak 5 let, jsem hubená po rodičích.