Rosalgin - aplikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
24.2.14 22:29

Neoplachuj nech to pusobyt jen se normalne otri:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.2.14 20:07

Myslela jsem si to, díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
26.2.14 23:42

Za nic :)) mě to pomohlo…tak držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
26.2.14 23:42

Mě pro změnu tedka trapi svědění…skusím jen vnější oplach nebo změním intimní gel…nevím možná by to mohlo být z toho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 18:00

Ahoj holky můžu se vás zeptat jestli používáte rosalgin před koupelí nebo po koupeli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 18:20

@renulicek77 Používala jsem po koupeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
3.2.15 19:08

Ja pouzivam pri koupeli - aplikuji pri sprchovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.15 19:11

Děkuju moc :)snad pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.2.15 19:18

@renulicek77 Po koupeli. Jinak se ti rosalgin smyje i zvenčí a tam je kolikrát taky potřeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.7.15 16:08
@elanaa píše:
@A.Suky já jsem aplikovala vždy ve vaně (bacha! je potom dost kluzká, tak ať se nepřizabiješ), prostě přidřepla a aplikovala-teče to hned zas ven, takže to zároveň oplachuje i zvenčí. Tím, co zbyde uvnitř (ono v těch záhybech toho zůstane dost a není moc dobrý to tam příliš přifukovat, ať si do pochvy nezatlačíš moc vzduchu), jsem se pak ještě omyla zvenčí.jinak musím říct, že je dobrý, léta jsem se potýkala s laktobacilozou (opak kvasinky, ale podobné příznaky, jen to místo svědění pálí) a fakt je, že mi vždy dost ulevoval, byť opravdovou pomoc přineslo až těhotenství a porod.

No teda to jsem na to zvědavá jsem si tohle je přečetla před aplikací a protože se mi zdálo že tam pořad něco je tak jsem značila ještě jednou a pořádně sem si tam foukla tak jen doufám že s toho nic nebude. Dostala jsem mykozu utrogestanu a pokud to půdě tak bych dal zaváděla protože přeci jen je to lepší v lékárně mi řekli že by mezi tím měl být aspoň 2 horký rozestup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 18:25

Rosalgin easy aplikace

Ahoj holky,
Chci se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti s aplikací Rosalginu easy. Já zkoušela dnes poprvé, lahvička ale nemá tvar harmoniky jako u klasického Rosalginu, takže při stlačení se mi do pochvy dostávál vzduch, spoustu vzduchu 🙈 četla jsem, že to může být nebezpečné, tak mám teď trochu strach
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.22 22:07

Taky se mi stalo, že jsem si při aplikaci zatlačila dovnitř i dost vzduchu 🙈Je to holky v pohodě? Nehrozí něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková