Rosalgin - aplikace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1182
5.8.13 17:49

Rosalgin Aplikace

Ahoj holky dnes jsem si zakoupila rosalgin po hledání na internetu a schválení dr. pomohl vám? Dokupovala jsem aplikační irigátor a chci se zeptat jak je aplikace nejlepší??? Když jste ho zkoušely?? jak je to nejpohodlnější pro vás? Nějak nevím moc jak na to :lol: jak to čtu musím všechen obsah lahvičky „vytlačit“ dovnitř a pro vnější oplach m, ám použít další sáček? nebo to prostřídat? mám ho poprvé :) budu ráda za rady tipy a zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.8.13 17:56

@A.Suky ahoj, mě pomohl na svědění a pálení, aplikace jsem prováděla vsedě na záchodě, většina totiž vyteče zas ven… takže bych volila budď záchod, vanu nebo sprchu… a pro oplach novej sáček :)

• Citovat
  • Upravit
13943
5.8.13 18:02

Aplikuju ve vaně. Na oplach ho nepoužívám, to mi stačí Lactacyd. Kombinace obou mi v začátcích potíží téměř 100% zaručuje účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
5.8.13 18:05

Rosalgin mi také hodně pomáhal. Vždy jsem aplikovala vnitřně za pomocí irigátoru ve vaně. V irigátoru jsem si pak trochu roztoku nechala a opláchla se i z venku a hotovo. Po zbavení problémů jsem pak už užívala jen preventivně. Občas po styku, občas po MS a už pár let bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
5.8.13 18:52

Děkuji moc holky za rady :-) :potlesk: taky mě to napadlo nechat si tam trošku a pak opláchnout zvenku skusím to :-)…snad mi pomůže na to svědění mám to vždy přes léto ve vedrech…a občas do toho výtok tak doufám že zabere děkuju za skušenosti ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
5.8.13 18:53

Já k tomu ještě používám bud ten lactacid nebo Chilly gel…plus i ubrousky a tak.. A aplikuji po koupeli spíše, než před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
5.8.13 18:57

@A.Suky já jsem aplikovala vždy ve vaně (bacha! je potom dost kluzká, tak ať se nepřizabiješ), prostě přidřepla a aplikovala-teče to hned zas ven, takže to zároveň oplachuje i zvenčí. Tím, co zbyde uvnitř (ono v těch záhybech toho zůstane dost a není moc dobrý to tam příliš přifukovat, ať si do pochvy nezatlačíš moc vzduchu), jsem se pak ještě omyla zvenčí.

jinak musím říct, že je dobrý, léta jsem se potýkala s laktobacilozou (opak kvasinky, ale podobné příznaky, jen to místo svědění pálí) a fakt je, že mi vždy dost ulevoval, byť opravdovou pomoc přineslo až těhotenství a porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
5.8.13 19:13

Ahoj…také velice doporučuji, Rosalgin je perfektní. Také aplikuji jako většina ve vaně a pak už jen omývám Lactacydem. Bez toho už bych nemohla existovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
6.8.13 20:49

Děkuju holky tak to aplikuji ve vaně a po tom prvním oplachu mě to svědět přestává tak dneska to bylo podruhé a myslím že to půjde a bude to dobrý :) hledala jsem ještě nějaký intimní krém :palec: protože to svědění mám i jakoby nad konečníkem nevím jak se přesně tomu místu říká a celkem mě to obtěžuje. Po vypotřebování rosalginu stejně navštívím gyndu děkuji všem co jste se ozvaly :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.8.13 20:47

Nějak sem se nedočetla zda muzu provadet vyplachy i behem menstruace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.8.13 23:08

@A.Suky vzhledem k tomu, že můžeš i v období těhotenství a dokonce 6N (aspoň podle letáku, který tam kdysi býval, nevím, zda je to tam takto pořád), tak teoreticky i během MS lze. Ale já to nikdy nedělala ani jsem nepotřebovala (ty laktobacily během MS klesají samy, jak je pH pochvy podstatně zásaditější než mimo menses), takže vlastní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
9.8.13 02:21

No udělala jsem jen vnější oplach a trochu dovnitř při sprše a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.2.14 21:01

Ahoj. Mám trochu hloupý dotaz: Má se ten Rosalgin po použití opláchnout vodou, nebo naopak nechat působit? Koupila jsem si ho poprvé a chci ho použít jenom na zevní opach, tak přemýšlím, jestli ho pak opláchnout, nebo ho prakticky utřít do ručníku (potom co vylezu ze sprchy)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.2.14 21:10

@Arukone nic neoplachuj, aplikuj irigatorem, nech vytect a pak se osus, klidne nejakym malym rucnikem, at si s nim pak neutiras pusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.2.14 21:12

@Arukone jo ted to ctu, jen na oplach, tak to samy, asi nejlepe do lavoru si sednout a pak nic neoplachovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková