Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Už rostou? Musím vzít praky a synka a jdeme střílet hřebenáče ![]()
@Deminka v Olomouci není nic.byla jsem tam minulý týden ani jedna
Ráda bych si taky zajela.Jsem z Jižní Moravy ale nevím kde.Byla jsem v Olomouci a tam ani jedna
Taky myslim, ze uz je pozde.Ted mozna tak na horach zacina sezone.My jezdime na boruvky koncem cervna, to mam zkusenost, ze byvaji v cerskem raji, v okoli adrspachu..v tomto obdobi Krkonose, Jizerky
Holky, prosím vás, rostou ještě borůvky? Středočeský kraj, Vysočina. Děkuji za reakce ![]()
@Paoloska Spis zacinaj, byli jsme o vikendu v Podjestedi a jist se daly, ale jeste mirne kyselejsi, tvrdsi. Nebyly moc velke tam, kde jsme byli. Ale to muze byt misto od mista.
@Paoloska píše:
Holky, prosím vás, rostou ještě borůvky? Středočeský kraj, Vysočina. Děkuji za reakce
Rostou. Máme doma ode dneška tři litry.
Asi jak kde. Před týdnem jsme s dítkem nasbíraly na knedlíky pro šest lidí asi za hodinu, západní Čechy. Ale na jiných místech v téže oblasti to byla jedna-dvě borůvky na keříčku. A začínaly, někde teprve zelené.
Beskydy - stratenec nebo Javorník. Mistama roste, ale docela malé a kyselé ještě 🙂
Minulý týden jsme baštili cestou na Mariinu vyhlídku v Českém Švýcarsku.
Poslední týden jedeme do Adršpachu, tak snad tam ještě budou, neví někdo jak to tam teď vypadá?