Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, nevíte jestli rostou borůvky, nebo už je po nich??? Nejlépe Olomoucko. Mám šílenou chuť na borůvkový koláč.:-) Díky moc
Rostou, ale je jich poměrně málo tento rok. Na koláč to ale bude ![]()
No strejda přinesl sklinku čerstvých předevčírem. Na trhu se lesní taky prodávají, takže asi nějaké jsou, ale prý letos hodně málo (i na tom trhu je to hned vyprodané). My byli včera v lese a všude úplně vysmejčeno, bylo blbé počasí asi ![]()
Tak u nas, Trutnovsko, jich je spousty
kolac byl 2×, knedliky taky, mame i zmrzku a par jich mame v mrazaku, ale nas to sbirani vuuubec nebavi ![]()
Tak já jsem z Vysočiny a je jich tu docela dost. Dneska zase vyrazim ![]()
Holky, já vám tak závidím! Chci taky na borůvky! ![]()
Nemám je za rohem a až se budu moct někam dostat, tak už nebudou. ![]()
Tak to vám holkám z jihu závidím…My byli mrknout v neděli a po borůvkách ani památky..Tak jsme nevěděli jestli už jsou sesbíraný nebo se neurodily…
Jako děti jsme musely každý léto sbírat povinně, jak já to nesnášela…
A teď co bych za to dala…:-)
Vsetínsko je jich tu mraky za 3 dny 18l, ale už to bude končit některe jsou už přezrálé…teď zrovna dělám knedlíky.
@petule250 píše:
Vsetínsko je jich tu mraky za 3 dny 18l, ale už to bude končit některe jsou už přezrálé…teď zrovna dělám knedlíky.
Tý brďo to je úroda..:-) Já včera sbírala na místečku, kde bylo jen pár a jinde už ani ťuk…Bude to na pidikoláček..:-)
@Deminka pujdu ještě 3× at mam i na příští rok kdyby náhodou nebyla uroda…
Ahoj holky, nevíte, kde v okolí Tábora na borůvky? A jaká je letos úroda? Dekuju za odpovědi.