Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, měla bych dotaz ohledně rostoucích židliček - Jitro apod. Měla jsem v plánu sehnat nějakou bazarovou, ale pak jsem si uvědomila, že ta židle bude nejspíše minimálně pět let již v provozu. Chtěla bych Vás tedy poprosit o zkušenosti, jestli někdo třeba litujete, že jste neinvestovali do nové, případně jestli jste s bazarvou spokojení. Děkuji za odpovědi. Bára.
Ja teda sehnala za par kacek v supr stavu, ale 14dni jsem hledala, kdyz nevemes hned 1.co uvidis, urcite nebudes litovat
Konkrétně Jitro jsem v bazaru nikde neviděla. Máme ji chvíli, ale zatím spokojenost. Líbí se mi, že lze dát i k psacímu stolu.
Ja kdyz patrala, Jitro jsem proste nenasla. Coz je hodne dane i tim, ze ji lidi pouzivaji mnoho let, konkretne nasi znami ted jeste u 11lete dcery. Plastovych zidlicek jsou vsude tuny, protoze to daji lidi pryc po roce-dvou. Kdybych ji objevila, ptala bych se po stari, dle meho po peti letech pri rozumne peci nevidim problem, ta zidle je fakt extra bytelna a neni na ni moc co znicit. Leda mozna v barevne verzi poskrabany lak. Ale netusim, o kolik levnejsi by bazarova byla, pokud vyrazne, zkusila bych to.
My jsme kupovali novou - Jitro, máme jí 3 roky a spokojenost teda maximální. Sedím na ní docela ráda i já sama. Hodí se i pro návštěvu. Určitě nelituji peněz, za které jsem jí koupili. Navíc nám na ní přispěli k Vánocům prarodiče. A vyrábí se v tolika barvách, že do domácnosti bude určitě každému pěkně zapadat.
Teď se chystáme kupovat další, pro mladší dceru.
Ať koupíš starší, nebo novou budeš určitě spokojená.
Kupovala jsem bazarovou rostoucí (jinou značku než Jitro), máme ji asi půl roku a zatím nelituju. Ale čekala jsem na ni dlouho, hodně jsem inzeráty přebírala a hledala jsem nějakou, která by vypadala k světu.