Rostoucí židlička bazar

87
7.5.14 18:31

Rostoucí židlička bazar

Ahoj, měla bych dotaz ohledně rostoucích židliček - Jitro apod. Měla jsem v plánu sehnat nějakou bazarovou, ale pak jsem si uvědomila, že ta židle bude nejspíše minimálně pět let již v provozu. Chtěla bych Vás tedy poprosit o zkušenosti, jestli někdo třeba litujete, že jste neinvestovali do nové, případně jestli jste s bazarvou spokojení. Děkuji za odpovědi. Bára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
7.5.14 18:41

Ja teda sehnala za par kacek v supr stavu, ale 14dni jsem hledala, kdyz nevemes hned 1.co uvidis, urcite nebudes litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.5.14 18:59

Konkrétně Jitro jsem v bazaru nikde neviděla. Máme ji chvíli, ale zatím spokojenost. Líbí se mi, že lze dát i k psacímu stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
7.5.14 19:10

Ja kdyz patrala, Jitro jsem proste nenasla. Coz je hodne dane i tim, ze ji lidi pouzivaji mnoho let, konkretne nasi znami ted jeste u 11lete dcery. Plastovych zidlicek jsou vsude tuny, protoze to daji lidi pryc po roce-dvou. Kdybych ji objevila, ptala bych se po stari, dle meho po peti letech pri rozumne peci nevidim problem, ta zidle je fakt extra bytelna a neni na ni moc co znicit. Leda mozna v barevne verzi poskrabany lak. Ale netusim, o kolik levnejsi by bazarova byla, pokud vyrazne, zkusila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.5.14 19:14

My jsme kupovali novou - Jitro, máme jí 3 roky a spokojenost teda maximální. Sedím na ní docela ráda i já sama. Hodí se i pro návštěvu. Určitě nelituji peněz, za které jsem jí koupili. Navíc nám na ní přispěli k Vánocům prarodiče. A vyrábí se v tolika barvách, že do domácnosti bude určitě každému pěkně zapadat.
Teď se chystáme kupovat další, pro mladší dceru.
Ať koupíš starší, nebo novou budeš určitě spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
7.5.14 19:18

Kupovala jsem bazarovou rostoucí (jinou značku než Jitro), máme ji asi půl roku a zatím nelituju. Ale čekala jsem na ni dlouho, hodně jsem inzeráty přebírala a hledala jsem nějakou, která by vypadala k světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí