Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, potřebuji radu
naše malá má přes 6 měsíců a sháním pro ní jídelní židličku, aby měla u babičky… Do teď jsem ji krmila v lehátku, ale těsně než ji bylo 6 měsíců, se mi v něm začala posazovat a teď už mi jen sedí, tak jsem zvažovala o koupi té ikeácké židličce, ale nevím, zda je to ideální? Od kdy jste ji měli vy? Moc děkuji
Ahoj,
když si sama sedne, tak jí určitě pořídit můžete =). My jí u babičky máme taky a malé se moc líbí… Doma máme teda chicco polly a přijde mi, že se mále líbí víc v té z ikei…
Zdali sama sedi tak v poho. Mame ji doma i u babicky a spokojenost. Vse se omyje..
Já ji právě dám do lehátka a šup už sedí a za boha se nechce položit
domů jsme objednali takovou tu polohovací a u babičky teda bude mít tu z ikey
děkuju holky za radu ![]()
Mají k tomu super polstrování dovnitř, který ještě pomůže s tím sezením.
Kdyz sedi, neni co resit. Je to dobra volba, maly v ni sedi vzdy v restauracich (doma mame stokke), tam jsou tyto zidlicky hodne oblibene ![]()
@AndreaU píše:
Já ji právě dám do lehátka a šup už sedí a za boha se nechce položitdomů jsme objednali takovou tu polohovací a u babičky teda bude mít tu z ikey
děkuju holky za radu
Ale tohle není aktivní sed, já bych ji v tom sezení zbytečně nepodporovala, dokud si sama aktivně neumí sednout… Tzn. dokud si nesedne a pevně nesedí sama v prostoru bez pomoci čehokoliv…
Jak píší ostatní, pokud sedí, může do ikeácké. Ale nějak se mi nezdá, že by v 6m sama bez opory seděla, děti jsou všelijak urychlené, ale toto jsem snad ještě od nikoho neslyšela
.
Pokud si sama sedne /ne, že se přitáhne, ale sedne sama v prostoru a pevně sedí/, tak proč ne. Taky ji máme u dědy. Moje děti jsou ale „pomalejší“, samy si sedly až kolem 9-10měsíce.
No opravdu sedí a hraje pri tom i s hračkou tak nevim
kazdopadne pokud v tom nebude dobre sedět, tak počkame
zidlicka se bude hodit později ![]()
@TinaAn píše:
Pokud si sama sedne /ne, že se přitáhne, ale sedne sama v prostoru a pevně sedí/, tak proč ne. Taky ji máme u dědy. Moje děti jsou ale „pomalejší“, samy si sedly až kolem 9-10měsíce.
To není pomalejší, ale normální, ne? Já beru, že mladší syn je „šikovný“, když sám seděl v 8,5 měsících, o půl měsíce dřív, než starší brácha, který dělal vše taky relativně brzy.
Proto jsem to slovo dala do uvozovek. Taky si myslím, že je to normální vývoj, ale když si přečteš pár diskuzí, tak se děti posazují od půl roku běžně.
Jinak dcera si sama sedla v 10měsících, syn dřív, necelých 9 měsíců měl.
Mě malá seděla brzo, takže když jsme začli přikrmovat, tak už byla v židličce. Máme taky z ikea Antilop a dobré, hlavně se dobře udržuje
jen pořád brkáme o nohy ![]()
Mě malej sedí od 6,5 měsíce…ale je pravda, že je ve všem dost napřed