Rotarix - reakce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7485
2.5.11 10:36

Rotarix reakce

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kdo nechal děti naočkovat touto vakcínou, jsou na ní nějaké reakce?? Mám se něčeho obávat?? Prý se to polyká a dětem to chutná.
Díky za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
2.5.11 10:52

Ahoj, my žijeme ve Finsku a zde se to zřejmě dělá povinně, malá dostala první dávku ve čtvrtek. No, že by jí to chutnalo se teda říct nedá, docela se u toho zalykala, ale nic dramatického. Žádné reakce nesleduji, od té doby se teda výrazně snížila frekvence stolice, ale to s tím nemusí vůbec souviset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.5.11 11:39

Jo, podává se to ve stříkačce do hubičky:-) Chutnat to musí, jinak by to byl boj. Reakce neměla Linda žádné, ale ani po jiném očkování, tohle je individuální. Můžou ale být jako po každém jiném očkování, klasika. Akorát po očkování bacha na manipulaci s hovínky, jsou infekční, můžeš se nakazit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.5.11 11:46

hofka jejda čím se můžu nakazit?? A jak dlouho si mám dávat pozor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.5.11 12:30

No čím, rotavirama:-) Ta vakcína je živá. Jak dlouho nevím, jsem si dávala pozor asi dva týdny? Na netu najdeš příbalovej leták, tam si můžeš najít i případné reakce.

Tejchi píše:
hofka jejda čím se můžu nakazit?? A jak dlouho si mám dávat pozor??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.5.11 12:31

Z letáku: „Je známo, že po očkování dochází k vylučování živého viru z vakcíny stolicí očkovaných dětí, zvláště pak okolo 7. dne. Osoby, které jsou v kontaktu s nedávno očkovanými dětmi, by si měly po výměně dětských plen mýt ruce.“

A leták zde - http://www.rotarix.cz/…y_letak.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.5.11 12:59

8-o 8-o 8-o Je pouříváme látkovky a tam je člověk v kontaktu se stolicí více 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.5.11 15:49

Pak si umeješ ruce, ne?

Tejchi píše:
8-o 8-o 8-o Je pouříváme látkovky a tam je člověk v kontaktu se stolicí více 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.5.11 16:25

No jasně, ale teď budu asi vůbec po tom pečlivější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.21 05:23

Ahoj, nemuze se stat, ze by reakci po ockovani rotarixem byla ryma a kychani? Ti je asi blbost, co? :nevim: prijde mi divne ze by nas malej chytil rymu z obycejne kratke prochazky v kocarku…kor kdyz mu jedte davam plenku pres korbicku kocarku misto rousky, kdyz jdeme ven…

• Citovat
  • Upravit
35755
8.5.21 09:08

Hlavně mu tam tu plenku přes korbu nedávej až bude teplo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat