Očkování proti prasečí chřipce - depopulizace planety?!

13770
27.4.11 09:36

Očkování proti pras. chřipce - depoplulace planety?!

http://www.prvnizpravy.cz/…it-populaci/
Co to má sakra znamenat? Máme tomu věřit? Já jsem se bohužel očkovat nechala, a teď se mám bát!? Jestli je na tom něco pravdy, tak teda budu hodně nasr.ná! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3818
27.4.11 09:47

Slysela jsem o tom uz davno… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.4.11 10:00
Mihaicka píše:
Slysela jsem o tom uz davno… :poblion:

Jojo, je to starší informace, ale tohlo mě fakt šoklo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
27.4.11 10:01

Takovy veci by mely byt trestne!Jak takovy zverstva muzou prochazet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.4.11 10:07
Karllicka píše:
Takovy veci by mely byt trestne!Jak takovy zverstva muzou prochazet :nevim:

Já fakt doufám, že je to jen nafouklá bublina. Jinak si myslím, že justice je krátká na takový obry, jako je Bill Gates. A ještě to veřejně řekne…a stejně se nic neděje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 10:08
panenka87 píše:
Co to má sakra znamenat? Máme tomu věřit? Já jsem se bohužel očkovat nechala, a teď se mám bát!? Jestli je na tom něco pravdy, tak teda budu hodně nasr.ná! :pocitac:

Ty voe.To snad nemůže být pravda 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.4.11 10:11
Katka86 píše:
panenka87 píše:
Co to má sakra znamenat? Máme tomu věřit? Já jsem se bohužel očkovat nechala, a teď se mám bát!? Jestli je na tom něco pravdy, tak teda budu hodně nasr.ná! :pocitac:

Jsem z toho špatná. Taky ses nechala očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 10:13
panenka87 píše:
Katka86 píše:
panenka87 píše:
Jsem z toho špatná. Taky ses nechala očkovat?

Ne nenechala.Já nějak na to očko nejsem :nevim: Díky bohu.No ale stejně myslím,že to nebude zas takové žhavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
27.4.11 10:14

No, takovéto manipulace jsou dost dobře známé, jaké kroky se vedou ke snížení populace. Znám jich mnohem víc.
Co proti nim děláme?
Nic, jen jim sami nahráváme a na vše „ve svém“ zájmu skáčeme :zed: . Dokonce je podstupujeme i dobrovolně 8-o .
Strašně mě mrzí, že povinně/dobrovolně to svinstvo strkáme do svých dětí, miminek a vůbec nepřemýšlíme proč je to povinné :nevim: .
Proč si myslíte, že je tolik párů neplodných nebo se sníženou schopností počít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 10:14
panenka87 píše:
Já fakt doufám, že je to jen nafouklá bublina. Jinak si myslím, že justice je krátká na takový obry, jako je Bill Gates. A ještě to veřejně řekne…a stejně se nic neděje :zed:

A co myslíš že by se mělo dít??? Zrušit očkování? Ale na tom se spousta lidí neskutečně nabalí, takže se to bohužel nestane…

• Citovat
  • Upravit
13770
27.4.11 10:19
Anonymní píše:
panenka87 píše:
Já fakt doufám, že je to jen nafouklá bublina. Jinak si myslím, že justice je krátká na takový obry, jako je Bill Gates. A ještě to veřejně řekne…a stejně se nic neděje :zed:
A co myslíš že by se mělo dít??? Zrušit očkování? Ale na tom se spousta lidí neskutečně nabalí, takže se to bohužel nestane…

No nic se nestane. Je to všechno o penězích :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 10:19

Dffdbbrert

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:56

• Citovat
  • Upravit
1111
27.4.11 10:21

Ale proč se jim potom pomáhá umělým oplodněním, to nedává smysl. I když někde jsem četla, že děti co se narodili z umělýho oplodnění budou mít schopnost mít dítě přirozenou cestou ještě horší :nevim: ale co je na tom pravdy těžko říct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.4.11 10:23
Anonymní píše:
Je to vytržené z kontextu. Na té konferenci mluví o tom, že když se k chudým lidem např. v Africe dostanou tyhle moderní vakcíny, jejich děti nebudou tolik a v takovém množství umírat na ty běžné nemoce a tím pádem si postupně ti lidé nebudou pořizovat takové množství dětí - tím se sníží populace, která opravdu velmi rychle narůstá.

No já jsem si říkala, že v tom musí snad být něco jinak. Tak snad máš pravdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
27.4.11 10:24

Jestli dobře čtu, tak tato zpráva je z 3.března 2010 :think:
Myslím, že řešit je to zbytečné i tak se pravdu nikdy nedozvíme a zbytečně se stresuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek