Roup dětský - co pomůže?

99
11.9.21 19:56

Roup dětský co pomůže

Dobrý večer prosím vás dcera má asi roupy začlo to včera večer vůbec se nevyspala pořád brečí přes den nic a začne to vždy večer dneska taky no ale doktor tam bude až v pondělí kde bych mohla sehnat recept na vermox minule nám pomohl myslíte že na pohotovosti nebo prostě když zavolám na pohotovost tady u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20906
11.9.21 20:00

Nemůžeš ordinovat tyto léky na „možná asi má“. Co když je to úplně něčím jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.9.21 20:11

@Cenarius stěžuje si od včerejšího večera dnes večer na spodek a na zadeček minule to bylo taky tak a nakonec je měla přes den nic až když zaspí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8810
11.9.21 20:12

A viděla jsi ty roupy? Popis, ze dítě brečí, může být milion různých věci, že… jinak naším dětem doktorka poslala recept na vermox jen na základě telefonátu. Ale já jsem ty potvory viděla, takže nebylo pochyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.9.21 20:14

@Midaku No sledují zatím je nevidím ale minule to bylo to same a měla je ona si stěžuje když zaspí večer přes den nic že ji to svědí brečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.9.21 20:15

@Midaku Ano ale je vykend tak nevím kde ho sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.9.21 20:17

Sirup Vermophyt, je volně prodejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.21 20:21

S roupama fakt nemusíš na pohotovost, za jeden den se nic nestane. důsledně dodržujte hygienu a mytí rukou a v pondělí zajdi za doktorem.

A teda roupy v trávicím traktu pomáhají trénovat imunitu a snižují šance, že dítě bude alergické, či mít jinou autoimunitní poruchu.

https://magazin.aktualne.cz/…025900fea04/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
11.9.21 20:50

@Ou to jí sice neublíží, ale pamatuju si dodnes dobře tu noc, kdy mně syn od jedenácti do čtyř do rána hystericky prosil, ať mu nějak pomůžu, že ho svědí zadeček a že už to nevydrží. Jedna z nejhorších nocí. Byli jsme zrovna u mámy, kdybychom byli doma, dala bych mu nejspíš kousek prášku na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
11.9.21 20:52

@klíč568 pomůže nějaká koupel, už nevím s čím a namazat zadeček něčím mastným, tam se ti roupi hůř uchytí. Zkus si to vygooglit, já jsem kdysi našla nějaké diskuze tady. A pokud máš, klidně bych dala něco na spaní, pokud není miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.21 21:15

@AnastazieB no jenže ono nic moc volně prodejného taky nepomůže, žejo.

lavně nedávej do konečníku česnek, docela dobře tím tu tkáň můžeš poleptat. Česnek v jídle neuškodí, třeba i pomůže.

Takže omývat mýdlem a vlažnou vodou, klidně po každé stolici. Zejména pokud už to má rozškrabané, tak mazat nějakou mastí na zadeček.

a hlavně neškrábat. plus vyvařit pyžama, spodní prádlo a ložní prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13769
11.9.21 21:27

@klíč568 a zítra zkus zavolat na pohotovost, jestli by ti neposlali recept na mobil, protože přes den stejně ty roupy neuvidí. A čím dřív ten prášek podáš, tím líp, ušetříš si další hroznou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
11.9.21 21:32

@AnastazieB Dobře skusim to děkuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
12.9.21 08:49
@Cenarius píše:
Nemůžeš ordinovat tyto léky na „možná asi má“. Co když je to úplně něčím jiným?

Jak je podezření na roupy oni to předepíšou doktoři, Mí dala taky pro dceru, říkala že ty prášky neuškodí, že jak by tam roup nebyl prožene se to jenom tělem ten prášek. To by museli udělat výtěr a na ten se zase čeka 2-3 dny než je výsledek. Nám to tehdy pomohlo okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.2.23 18:30

Obnovuji - zrovna jsem zjistila, ze syn ma roupy - uz jsme nasli cerviky :zed: Zitra volam doktorce, ale nejaka rada, jak prezit noc? Zatim vylezly 2 ty potvory a u obou rval jak na lesy :zed: Neco, co by trochu ulevilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí