Rouška dušení

105
22.3.20 18:16

Rouška dušení

Zdravím. Nemáte radu jak se v doušce nedusit. Mám slabší plíce a pracuju ve skladu. Jelikož je teď roušek povinné. Tak jí musím mít pořád. Už bez ní se mi hůře dýchá sklad je špatně větraný. V pátek jsem po třech hodinách omdlel. Koronavirus nemám to se nebojím, ale z čeho dělat roušky aby se v nich dalo dýchat?. Nechci přijít o práci, ale dýchat se v tom nedá strašně mě z toho bolý plíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
22.3.20 18:22

@Smutek11 Tak v roušce se dusim taky je to vopruz. Myslim že se v roušce se nedýchá dobře nikomu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
22.3.20 18:29

A co ta jednorázová? Ta mi přijde taková prodyšná. Jinak jo je to opruz a brýle… No to je něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.3.20 18:31

@Smutek11 @Annabela11 Doporučuji nenosit tu dvojvrstvou a už vůbec ne s vloženým filtrem. Raději si nechat ušít jednovrstvou a během dne měnit. Já teď manželovi do práce napakovala tři. Má je vysterilizovane, zabalené v novém sáčku. Přinese domů, vyvařím, přezehlim a jede se znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
22.3.20 18:37

Jednovrstvou, nejakou lehčí. Taky se mi v tom blbe dejcha, sem astmatik a dneska v kramu sem pod tou rouskou tak fucela, ze si kolemjdouci museli myslet ze uz sem v konecnej fazi koronaviru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.3.20 21:23

Taky jsem skladník. Zatím nejlepší byl šátek-tunel. Nejhorší ty jednorázové, to je hnůj mokrej po pár minutách a sune se až do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
22.3.20 21:24

Proč nemůžu psát o Tedovi? :,(

• Citovat
  • Upravit
25
22.3.20 22:40

A teď si představte v tom rodit. Nynější rodičky mají můj velký obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
23.3.20 09:40
@1pavla píše:
A teď si představte v tom rodit. Nynější rodičky mají můj velký obdiv.

Já strašně moc doufám, že nebude co obdivovat (jakože ji nebudu muset mít)
Ale pokud stím už někdo rodil celý porod, tak taky obdivuju.

Ale jinak teda buď mám připravenou tu jednorázovku, kde jsme vertikálně dovnitř přilepili drátek aby držela vypouklá a nelepila se při nádechu na pusu, nebo budu mít jednovrstvou bavlněnou. A stejně myslím, že bych si ji sundala, protože ja ten nedostatek taky tezko dávám. (Druhá věc je, že ohrozit se nedostatkem kyslíku při porodu, omdlít, je docela nebezpečné i pro dítě ) Omdlela jsem na promocích, a teď v těhu málem i ve frontě v obchodu. Mám i nízký tlak. Tam jsem si stihla sama dřepnout, a p. prodavačky mi pak pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí