Rozbíjení nádobí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6509
23.3.16 19:37

@TrissMerigold Mno, i když to tedy u nás zřejmě nikdo neprovozuje a zážitkovej poukaz tedy pro žádného frustruvaného člena rodiny neseženeš, tak můžeš během roku shraňovat ťuklý nádobí a darovat k vánocům i s pokynem. Jednak to bude originální dárek a jednak by to mohlo mít pozitivní vliv na psychickou pohodu v rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
23.3.16 19:57
@Proto02 píše:
Mnooo, nevím jestli někdo takovou službu poskytuje, ale přidám svojí zkušenost. Jednou jsme s kámoškou řešily nějaké vážné domácí rozepře a ona mi říká, hele, prej když něco rozflákneš, tak tím uvolníš ten stres, nedržíš to v sobě a neškodíš si. A pak jednou, když už jsem myslela, že to je k nevydržení, měla jsem v ruce takový keramický talíř a vzpomněla jsem si na to. Rozpřáhla jsem se a švihla s ním silou o zem. Byl samozřejmě hned na tisíc kousků, ale holky, neumíte si představit, JAK MĚ SE ULEVILO :mrgreen:. Nechala jsem to tam a odkráčela středem. Dodnes jsou na plovoučce šrámy a vůůůbec mi to nevadí :-D.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.3.16 20:06
@Aspera píše:
@Malaga to je super odreagování, i když jako vybití frustrace jsem to ještě nevyužila, ale už se těším až zase budu mít možnost si jít zastřílet.

taky taky ;), upřímně řečeno - z bezpečnostních důvodů bych tu střelnici někomu v psychické nepohodě nedoporučila…tam jde fakt o život…
takže @TrissMerigold - beru zpět - na střelnici určitě neeee :pocitac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
23.3.16 20:17

@Malaga právě a o tom ničení to tam taky moc není, hlavně teda pro začínajícího střelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.3.16 20:21
@Aspera píše:
@Malaga právě a o tom ničení to tam taky moc není, hlavně teda pro začínajícího střelce.

Naopak, ten se strašně touží trefit do černého ;)…taky vždycky toužím… a když se podaří, tak je terč na cimpr a někdy i campr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
23.3.16 20:31

@Malaga to já mám radši střílení na gongy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie