Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nejsem si uplně jistá jestli jsem trefila správné oddělení ![]()
Nevíte někdo, jestli je u nás někde možné zaházet si nádobím?
Četla jsem o tom kdysi článek a viděla to snad i v nějakém filmu, že v americe je to běžné. Prostě podniky kam přijdete, vyfasujete pár talířů a jdete s nima mrsknout o zeď a vybít si frustraci.
Jestli máte nějaký tip budu ráda
ideálně v Praze.
@TrissMerigold píše:
Nejsem si uplně jistá jestli jsem trefila správné oddělení
Nevíte někdo, jestli je u nás někde možné zaházet si nádobím?Četla jsem o tom kdysi článek a viděla to snad i v nějakém filmu, že v americe je to běžné. Prostě podniky kam přijdete, vyfasujete pár talířů a jdete s nima mrsknout o zeď a vybít si frustraci.
Jestli máte nějaký tip budu rádaideálně v Praze.
cítíš se frustrovaná?
Vyzkoušej Fitbox, tam se mlátí do totemů…takže když si místo totemu představíš konkrétní objekt, tak mu můžeš jednu natáhnout…to by na frustraci mohlo taky zabrat a není to tak destruktivní jako rozbíjení čehokoli… ![]()
Myslím, že účinnější je vybít si frustraci například do boxovacího pytle. Proč ničit nádobí? ![]()
@ivunak @Malaga
Já ani nevím.. možná prostě pro ten pocit že mužu něco zničit a necítit se kvuli tomu špatně ![]()
@TrissMerigold aha, vidíš já zase nesnáším ničení čehokoliv, tak asi proto jsem nabídla náhradní řešení…a o kousek těžší kalibr je teda jít si zastřílet na střelnici ![]()
@TrissMerigold Dobrý nápad
mám pár natukanych misek, jestli chceš
@Malaga
To je taky dobrý nápad, možná i realizovatelnější
Kouknu se na to
@TrissMerigold píše:
@Malaga
To je taky dobrý nápad, možná i realizovatelnějšíKouknu se na to
Zajdi do kuchyně, otevři linku a hurá do toho. ![]()
@TrissMerigold vytřiď doma sklo, najdi si prázdnější popelnici na tříděný odpad a jdi si zaházet, taky celkem uvolňující ![]()
@TrissMerigold píše:
Nejsem si uplně jistá jestli jsem trefila správné oddělení
Nevíte někdo, jestli je u nás někde možné zaházet si nádobím?Četla jsem o tom kdysi článek a viděla to snad i v nějakém filmu, že v americe je to běžné. Prostě podniky kam přijdete, vyfasujete pár talířů a jdete s nima mrsknout o zeď a vybít si frustraci.
Jestli máte nějaký tip budu rádaideálně v Praze.
Mnooo, nevím jestli někdo takovou službu poskytuje, ale přidám svojí zkušenost. Jednou jsme s kámoškou řešily nějaké vážné domácí rozepře a ona mi říká, hele, prej když něco rozflákneš, tak tím uvolníš ten stres, nedržíš to v sobě a neškodíš si. A pak jednou, když už jsem myslela, že to je k nevydržení, měla jsem v ruce takový keramický talíř a vzpomněla jsem si na to. Rozpřáhla jsem se a švihla s ním silou o zem. Byl samozřejmě hned na tisíc kousků, ale holky, neumíte si představit, JAK MĚ SE ULEVILO
. Nechala jsem to tam a odkráčela středem. Dodnes jsou na plovoučce šrámy a vůůůbec mi to nevadí
.
@Malaga píše:
@TrissMerigold aha, vidíš já zase nesnáším ničení čehokoliv, tak asi proto jsem nabídla náhradní řešení…a o kousek těžší kalibr je teda jít si zastřílet na střelnici
@Malaga to je super odreagování, i když jako vybití frustrace jsem to ještě nevyužila, ale už se těším až zase budu mít možnost si jít zastřílet.
@TrissMerigold Mno, i když to tedy u nás zřejmě nikdo neprovozuje a zážitkovej poukaz tedy pro žádného frustruvaného člena rodiny neseženeš, tak můžeš během roku shraňovat ťuklý nádobí a darovat k vánocům i s pokynem. Jednak to bude originální dárek a jednak by to mohlo mít pozitivní vliv na psychickou pohodu v rodině ![]()