Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tuhle historku si nemůžu nechat pro sebe…
Přítel mi pomáhá i v domácnosti, umyje nádobí uklidí atd. Ale tentokrát si musel vyprat prádlo sám.
Zvládl to hraje, myslela jsem si, jenže když jsem ho pak viděla, vypadal, šíleně naštvaně a okamžitě spustil, že máme rozbitou pračku, že prádlo nebylo vyždímané a vůbec to asi nepere… Dost divné, když pračka prala před tím naprosto normálně,… tak mi popisuje jak to vše dělal, žádnou chybu jsem opravdu nezaregistrovala… ale nakonec dodal takový dovětek.. jen sem se to snažil trošku urychlit… ehm? jak urychlit praní prádla v pračce? to netuším ani já… přítel na to vyzrál… sem tam prostě přišel k pračce a pomohl jí.. tím že trošku kolečka posouval… takže pračka neprala 2 hodiny ale jen hodinu…
tím pádem to nevypralo ani nevyždímalo, takže pračka byla rozbitá… je zajímavé, že mě pere dál naprosto normálně, jen jí holt raději nepomáhám „urychlovat“ praní…
No tak hlavně, že mu zdraví jinak slouží, mozek není potřeba, když má manželku ![]()
@zezulle já to občas dělala u Fagorky také
ale věděla jsem jak dlouho a co, tudíž jsem to zkracovala. Teď už to nejde a nastavuje si to samo, takže jak jí narvu víc, pere déle
![]()
Hlavni je ze pomaha ![]()
BTW ja teda mam na pracce primo tlacitko, kterym se da prani urychlit, resp. zkratit standartni dobu prani. U novejsich pracek je to bezny.
@martina.se píše:že jo? mě by to nenapadlo, já to kolečko tam nemám, a když jsem ho tam měla, tak jsem to nezkracovala, čím dýl tím líp, vysvetlení nemsuela jsem veset prádlo
@zezulle snaha se cení
Sikula, snaží se si urychlit práci a ono mu to nevypere ach jo..poučení pro příště - pračce nepomáhat
![]()