Rozbitá pračka podle přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
10.9.13 18:17

"rozbitá" pračka

Tuhle historku si nemůžu nechat pro sebe…
Přítel mi pomáhá i v domácnosti, umyje nádobí uklidí atd. Ale tentokrát si musel vyprat prádlo sám.
Zvládl to hraje, myslela jsem si, jenže když jsem ho pak viděla, vypadal, šíleně naštvaně a okamžitě spustil, že máme rozbitou pračku, že prádlo nebylo vyždímané a vůbec to asi nepere… Dost divné, když pračka prala před tím naprosto normálně,… tak mi popisuje jak to vše dělal, žádnou chybu jsem opravdu nezaregistrovala… ale nakonec dodal takový dovětek.. jen sem se to snažil trošku urychlit… ehm? jak urychlit praní prádla v pračce? to netuším ani já… přítel na to vyzrál… sem tam prostě přišel k pračce a pomohl jí.. tím že trošku kolečka posouval… takže pračka neprala 2 hodiny ale jen hodinu… :potlesk: tím pádem to nevypralo ani nevyždímalo, takže pračka byla rozbitá… je zajímavé, že mě pere dál naprosto normálně, jen jí holt raději nepomáhám „urychlovat“ praní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
10.9.13 18:18
8o 8o :zed: :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.9.13 18:22

No tak hlavně, že mu zdraví jinak slouží, mozek není potřeba, když má manželku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.9.13 18:30

@zezulle já to občas dělala u Fagorky také :oops: :mrgreen: ale věděla jsem jak dlouho a co, tudíž jsem to zkracovala. Teď už to nejde a nastavuje si to samo, takže jak jí narvu víc, pere déle :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
10.9.13 18:54

:lol: :lol: :lol: Ti chlapi jsou fakt z jiné planety :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.9.13 18:56

Mě stačil ten nápis a hned jsem uhodla, jak to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
10.9.13 19:43

Hlavni je ze pomaha :-)

BTW ja teda mam na pracce primo tlacitko, kterym se da prani urychlit, resp. zkratit standartni dobu prani. U novejsich pracek je to bezny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.9.13 20:03

@zezulle snaha se cení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.9.13 20:05
@martina.se píše:
@zezulle snaha se cení :mrgreen:
že jo? mě by to nenapadlo, já to kolečko tam nemám, a když jsem ho tam měla, tak jsem to nezkracovala, čím dýl tím líp, vysvetlení nemsuela jsem veset prádlo :mrgreen: :mrgreen:, ale na druhou stranu zase víc vody, takež radši to první, je lepší :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.9.13 20:06

:mrgreen:
tak hlavně, že pomáhá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.9.13 20:07

Sikula, snaží se si urychlit práci a ono mu to nevypere ach jo..poučení pro příště - pračce nepomáhat :jazyk: :dance: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.9.13 21:24

@zezulle néééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí