Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Moja trojrocna vcera sedela na posteli a kricala „mimino chod za tetou Majou, mimino chod za tetou Majou“ Nasledne prehlasila ze mimino islo. A teraz mi sestra pise, ze ma tyzden pred menzesom, a je nejaka rozhodena, bolia ju prsia, furt lieta curat, ma slabu teplotu a boli ju v podbrusku… kto okrem mna este hlasuje za tehotenstvo? Sestra tvrdi ze je len nevyspata a prechladnuta z klimatizacie ![]()
My máme taky tetu, za kterou bysme potřebovali poslat mimino, dělá to i na objednávku? ![]()
@Bábi Zlopočasná mě taky neteř miminko „přičarovala“ takže na tohle věřím. Dala mi kytičku a řekla, že ta mi mimino přinese. Za dva týdny byl pozitivní test…
Ty děti to nějak vědí ![]()
@Bábi Zlopočasná hmmm, dobrá čarodějka, tuto diskuzi budu sledovat:) ![]()
Já jsem spíš realista, ale naše známá měla kočku a ta si jí začala lehat pořád na jedno prso - a ano pak o prso přišla, měla tam nádor. Prý je to „jen“ tím, že nádor udělá v tom místě vyšší teplotu a zvířata se tam chodí hřát, ale co jsem to viděla na vlastní oči, tak jsem těmhle věcem více otevřená. Takže za mě ano, bude miminko ![]()
Příspěvek upraven 04.09.13 v 08:23
Teta sa snazi od vianoc a boji uverit, ze vydrzi az bude mat spozdenie.
To je krásné. Mě si takhle z ničeho nic začali chodit lehat obě fenky na břicho, a to jsem ještě ani nevěděla, že jsem v tom. A nikdy dřív to nedělali. Takže za mě, tetka asi bude čekat miminko ![]()