Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já poblila dveře od tramvaje asi 10 vteřin před otevřením na té správné zastávce, držela jsem to statečně čtvrt hodiny, ale 10 vteřin navíc už nešlo ![]()
Trapný asi byl i telefonát na policii „Dobrý den, přijeďte sem, my tu děláme bordel!“, ale můj nápad to nebyl ![]()
Když mi bylo nějakých 18, byli jsme s pár kamarády na chatě, oslava narozenin. Každý donesl nějakou flašku, takže se točilo pivo, víno i tvrdej alkohol, k tomu cigarety, vodárna a spoustu jídla…nikdy jsem se tak neopila, většinu „zážitků“ si vůbec nepamatuju, v útržcích mi zůstalo, že jsme hráli flašku, pak že mě někdo nesl ze schodů do koupelny…ráno jsem se probudila v cizí posteli, jen v kalhotkách…naštěstí se teda nic nestalo ale podprsenka se nikdy nenašla
![]()
Ále, já jsem v opilosti trapně fádní. Pořád mám chuť se s každým kamarádit… I když jednou se mi podařil trapas - začal jsem, pořádně posilněný, zpívat písničku od skupiny Tři sestry - „Průša je úchyl“. Druhý den jsem se dozvěděl, že vedle mě seděla jistá mladá paní s příjmením Průšová…
![]()
Já v opilosti v 17 lezla přes hooodně vysoký plot s ostnatým drátem nahoře (cca 3 metry nad zemí) no…a uvízla jsem za gatě…
sundavali mě asi hodinu…já křičela, že ty kalhoty byly drahý…oni, že co dělám na jejich plotě… ![]()
No…kalhoty to nevydrželi…
@finduska údajně jsem kdysi házela dlažebními kostkami po autech a křičela něco o kapitalistech zasranejch, ale těžko říct, já si to neapamatuji.
Jednou jsem v tramvaji - to si bohužel pamatuji zvracela z okýnka, jak jsem to dokázala nechápu.
Když jsem svého mladšího bratra vyvedla poprvé ven, vedl mě domů, co se přesně dělo netuším ráno jsem měla modřiny po celém těle.
Tomu se říká postarat se o mladšího bratra.
A poslední po absintu jsem spadla z patra - u mě fakt platilo, že opilci mají štěstí.
Ošklivý úraz nohy jsem měla za střízliva, přiopilé nebo opilé se mi nestalo nikdy nic.
Já bych asi po zkušenosti tolerovala všechno..protože když je člověk namazaný
tak prostě neví co dělá a kolikrát ani neví co dělal
takže chápu, že se stát může…
Já jsem se v životě opila do takového stavu dvakrát a byly to trapasy na celý život si myslím
teda pořádné no.
Nějaké čůrání mi nepřijde tak hrozné, kdyby tam nebyly kamery..
Ale psát je nebudu
JInak nepiju vůbec a možná i proto mě to tenrát doslova semlelo
Manžel do teď přidává k dobrému, jak jsem si po oslavě titulu nablila do postele, když rozsvítil, tak jsem si prý z rukou dělala mističku, kde však byla tak pětina obsahu
zbytek byl v peřině. Zhruba před měsícem to na rodiné oslavě slepičil mým rodičum ![]()
Hezký téma ![]()
Jsou to 4 roky zpátky, když jsem s přítelem a pár kamarády stanovali u rybníka. Měla jsem s sebou i syna, tehdy mu byly tři roky. Večer se opíkaly buřty, kecalo se a samozřejmě pilo. Synátor si to už chrupkal ve vlastním stanu, my se přifařili k vedlejšímu ohni a já jako totální nepič jsem se krásně zlískala. Nejdřív jsem vykřikovala na celou stanovou osadu, jaká jsem úžasná maminka a že mi ve stanu spinká miminko, tak ať všichni mlčí, aby ho nevzbudili (samozřejmě jsem byla jediná, kdo dělal bordel), pak jsem se dobývala do cizího stanu, ve kterém si to právě někdo rozdával a mě hrozně chytla chuť zkusit to ve trojce a v závěru jsem někdy nad ránem ve vlastním stanu pozvracela přítele.
Ráno mi bylo pěkně trapně a od té doby krom vánočního punče nebo kalíšku horké medoviny zásadně nepiju. ![]()
Nejhorší jsou prostě ty morální kocoviny, z bolestí hlavy se člověk srovná, ale ty vzpomínky
Párkrát jsem taky zaperlila. Nic hrozného, vlastně si teď na nic moc konkrétního nevzpomínám. Mám v opilosti potřebu moralizovat lidi…vzhledem k mému stavu to nepůsobí zrovna věrohodně ![]()
@Blešík pravda tak to se mi jednou stalo, ale obráceně - na dovolené mě kamarád poblil vlasy a spacák, výtečné probuzení a já debil, když jsem si myla ty vlasy (studenou vodou v kempu), tak mi problesklo hlavou, tomu chudákovi ráno bude blbě, pak jsem si nadávala, že jedna věc je být tolerantní, ale tohle už hraničí.
Byla jsem mokrá a spala v autě pod celtou a byla mi děsná zima. Nakonec jsem se stejně neubránila, aby mi kamaráda nebylo fakt líto, protože se mi omlouval ještě hodně dlouho ![]()
Já kdysi dávno za mých mladých let se opila na diskotéce a svlíkala se na tanečním parketu. Naštěstí jsem měla hodné kamarádky, které mě odtáhly v čas.
Pak jednou, už kapku starší se válela na vsi na ulici na chodníku. Naštěstí byla tma a viděla mě jen půlka naší vesnice.
Piju dál, občas
, ale už vím kdy přestat. Takže jsem jen roztomile vysmátá.
Taky přidám svůj trapas. Úspěšně jsem udělala celkem těžkou zkoušku, ze stresu jsem toho moc ten den nesnědla. Večer se šlo do hospody a chytře jsem se rozhodla držet krok s klukama a dokonce si dala pivo (obvykle piju víno), pak pár panáků peach vodky. Pamatuju si cestu na záchod a pak až taxík (vzal nás asi až třetí). Kluci mě donesli domů, kde se mamča vyděsila, kdo se jí loupe do bytu. A nezapomenu výraz bratra, který mi musel přenechat pokoj, protože byl blíž k záchodu. Samozřejmě že mi to všichni ještě několik let připomínali
![]()
A pak morální, kdy jsem řekla jedný osobě, co k ní cítím. Tam mě následky budou pronásledovat ještě dlouhou dobu.
Cca 6 let zpet s drakem jak vidle jsem u konecne metra primo pred zraky strazniku mestske policie nablila z nadchodu na autobusove zastavky pode mnou
![]()
Napadlo mě, že jsem (ani ne moc opilá) jednou šla v Anglii a chtělo se mi strašně čůrat, šla jsem do parčíku za autobusovou zastávku a nejdou jak se oblíkám, za mnou kříž, krve by se ve mě nedořezal. Pravda zhruba v těch místech byl hřbitov… ![]()
Tak mám dneska chuť na,,výživnou,, diskuzi. Jelikož jsem vyvolené nikdy nesledovala a netuším kdo se tam vůbec nachazí, dokonce jsem ani netušila, že nejací vyvolení opět jsou, tak mne ráno doslova šokoval internet tím, že jakási Nikol ve vyvolených si,,pustila do gatí,,. Respektive na koberec přes kalhotky.. Tak jsem přemýšlela jestli ji odsoudit, nebo se zasmát. Vybrala jsem si zasmání jelikož i já mám ve svém okolí osobu blízku jež to samé v opilosti zvládla akorát do vypraného prádla. A to vš mne přivedlo na myšlenku. Co vše jste provedli vy, co vše provedl nědo znamý a co jste schopni tolerovat a co nikoliv..