Pivní tým

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.13 22:21

Pivní tým

Včera jsem byla na procházce, a ve výloze obchodu s kojeneckým zbožím měli vystavené ty malé „jako poznávací značky“ se jmény dětí, případně různé Miláčky, Mazlíčky a Princeznami, co se přidělávají na kočárek. Jedna z těch značek byla „Pivní tým“. |Už druhý den mi vrtá hlavou, při jaké příležitosti budu já a moje miminko v kočárku Pivní tým. Nenapadá vás něco? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
21.8.13 22:23

@neschopná mamka A tak co by ne, přes léto si zajde spousta maminek sednout na nějakou zahrádku :mrgreen: Ty to vypiješ a mimčo to pak má v mlíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
21.8.13 22:30

Až potáhneš v košíku pod kočárkem 10 lahváčů manželovi domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.8.13 22:32

:mrgreen:
si myslim, ze to je spis pro tatinky, ktery jedou „vyvencit“ kojence do prvni zahradni restaurace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.8.13 22:48

:lol: :lol: to poridim chlapovi, az bude chtit jit do hospody, vyfasuje kocar i se znackou :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6284
21.8.13 23:26

Tak u nás to na maminku rozhodně platí :mrgreen: Pivo mám moc ráda! A teď když jsem těhotná nebo když jsem kojila aspoň birell, protože furt na vodě to neni žádná slast a limonády a džusy jsou pomalu dražší, nezdravější, a ne tak dobré :) Takže v létě budem pivní tým klidně :jazyk: Akorát ta starší to bude trochu „kazit“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68854
21.8.13 23:28

No, tuhle jsem pod kocar hodila takovou tu velikou krabici od mnohobaleni piv, ze ji cestou hodim do papiru, na coz jsem nejak pozapomnela, takze jsem celou prochazku poslouchala blbe pripominky, bez vyjimky od chlapu. myslim, ze cedulka pivni tym by mnoha blbym dotazum predesla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.8.13 23:43

:mrgreen: :lol: taky myslím, že to bude spíš pro ty tatínky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.8.13 01:06

Tak hlavně to není jen na kočárky, lidi si to dávají za okna aut, na motorky a na různé možné kraviny, na sekačky na trávy, dokonce jeden známý zvažoval na motorovku :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak