Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosím vás, je to prehistorie, ale strašně bych chtěla jako zvonění muziku z Top Gun - Top Gun Anthem od H. Faltermeyera a S. Stevense.
Pokud byste věděli, kde to stáhnou přímo jako vyzvánění, budu moc ráda…
Díky! ![]()
@KPKristy stáhni si přes ulozto normálně tu písničku a nastav si ji jako vyzvánění ![]()
Stáhla jsem si přímo soundrtack, ale není v mých silách si to upravit. Začátek je o ničem, ten chci dát pryč, tak bude muset manžel ![]()
Myslela jsem, jestli to někde neexistuje už jako hotový vyzvánění. Nikde jsem to ale nenašla, jak píšu, prehistorie, to už dneska nikdo neshání ![]()
No klasické vyzvánění dneska fakt už asi nikdo nekupuje. To letělo tak před 11 lety? Ať ti to manžel ořízne ![]()
@omites, je spousta stránek s vyzváněním, stáhne se to přímo do mobilu a dokonce i přes sms. Jako za starých časů
. Ale ty nové hitovky já prostě nesnáším…
Mužu ti to oříznout..pošli písničku a napiš od jaké sekundy to chceš..ale pokud na to máte doma program tak to bude asi rychlejší když ti to udělá chlap..
taky si doma řežu písničky ![]()
@smurfka píše:
Mužu ti to oříznout..pošli písničku a napiš od jaké sekundy to chceš..ale pokud na to máte doma program tak to bude asi rychlejší když ti to udělá chlap..
taky si doma řežu písničky
Jej, to nevím, jestli máme program. Ale kdybys byla od té dobroty, můžu ti to poslat?
@KPKristy píše:
Jej, to nevím, jestli máme program. Ale kdybys byla od té dobroty, můžu ti to poslat?
píšu email do sz ![]()
@KPKristy
tak už to máš v mailu zpátky..snad to tak stačí..kdyby ne, ještě změním klidně
@smurfka píše:
@KPKristy
tak už to máš v mailu zpátky..snad to tak stačí..kdyby ne, ještě změním klidně
Je to parádní, už to mám v mobilu a těším se, až někdo zavolá
![]()
Mockrát díky, jsem tvým dlužníkem! ![]()
@KPKristy píše:
Je to parádní, už to mám v mobilu a těším se, až někdo zavolá![]()
Mockrát díky, jsem tvým dlužníkem!
@smurfka píše:nemáš zač..zrovna včera byl top gun v telce
No právě proto jsem si na to vzpomněla. Můj chlap tuhle skladbu občas hraje na klavír, mám z toho mrazení
, k tomu ten film, miluju ho. A mám nový mobil, pěkně hraje, tak se to nabízelo, konečně ![]()