Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je otázka naší dcery a já si doteď lámu hlavu z odpovědí.. Tak mě napadlo, zeptat se tady ![]()
A rovnou rozjíždím další téma… Čím vás vaše děti dostali? Jakou otázkou?
Nám zrovna začíná období A PROČ.. Už jako devatenáctiletá jsem se zařekla, že svému dítěti na A PROČ budu odpovídat rozumně a stále, nebudu jí přece odepírat touhu za poznáním… Nicméně když jsme se v rozhovoru, který začal otázkou a proč jsem se narodila, prokousaly, přes porod, to, že jsme se s tatínkem měli moc rádi,… až k samotnému našemu seznámení, že jsme se navzájem líbili, a že jsme se potkali… Samozřejmě následovalo.. A PROČ JSTE SE POTKALY…A už jsem byla v koncích. Na toto nevím odpověď stejně jako na to, jestli mají zvířátka pupík. ![]()
Prosím, osvětlete mi, jakto, že třeba pes podle mě pupík nemá, ale je to savec.. Co třeba kráva, kůň… A nebo taková opice? ![]()
U nás teda není proč ale věta CO TO JEEE? zatím teda jsem dokázala odpovědět ale hrozím se až nebudu vědět ![]()
Ty jo, dobrá otázka
No podle mě třeba psy asi nemají, protože nemají pupeční šňůru ne? Nebo jo? A opice? Ty brďo, mazec otázka ![]()
@Hellik píše:
To je otázka naší dcery a já si doteď lámu hlavu z odpovědí.. Tak mě napadlo, zeptat se tady
A rovnou rozjíždím další téma… Čím vás vaše děti dostali? Jakou otázkou?
Nám zrovna začíná období A PROČ.. Už jako devatenáctiletá jsem se zařekla, že svému dítěti na A PROČ budu odpovídat rozumně a stále, nebudu jí přece odepírat touhu za poznáním… Nicméně když jsme se v rozhovoru, který začal otázkou a proč jsem se narodila, prokousaly, přes porod, to, že jsme se s tatínkem měli moc rádi,… až k samotnému našemu seznámení, že jsme se navzájem líbili, a že jsme se potkali… Samozřejmě následovalo.. A PROČ JSTE SE POTKALY…A už jsem byla v koncích. Na toto nevím odpověď stejně jako na to, jestli mají zvířátka pupík.
Prosím, osvětlete mi, jakto, že třeba pes podle mě pupík nemá, ale je to savec.. Co třeba kráva, kůň… A nebo taková opice?
Pes i kočka pupík teda mají.
Zbytek nevím osobně jsem opici neprohlížela.
Tak jsem obrátila psa kopytama hore a teda pupík jakožto klasická „dírka“ nee, ale takovou tečku jako jizvu jo…
U ostatních nevím, ale jsem vzědavá na odpovědi ![]()
@Kamila Jakub píše:
Ty jo, dobrá otázkaNo podle mě třeba psy asi nemají, protože nemají pupeční šňůru ne? Nebo jo? A opice? Ty brďo, mazec otázka
mají i koťata
Pupik maji vsichni savci, pokud se nepletu. Jinak ja uvazuju nad koupi teto knihy, abych byla pripravena http://www.kosmas.cz/…ocky-predou/ a samozrejme strejda Google to jisti.
http://www.hafici.cz/…rezost/8219/
Aha, tak pes pupík teda má, když má pupeční šňůru ![]()
Mají pupík
akorát jim není vidět v té srsti, ale když pořádně pozkoumáš, tak tam je. Ne sice takový důlek jako u lidí, ale je. Jinak ty dotazy PROČ znám moc dobře a přiznám se, že kolikrát už fakt nevím, co na to odpovědět
a děláme si srandu, proč proč proč, pro slepičí kvoč ![]()
Vše, co se narodilo s placentou a rostlo v deloze ma pupik, kočka, pes i všichni ostatní savci. Ptáci, ryby, pláži a obojzivelnici se vyvíjejí ve vejci, ve vnitr nebo venku těla, pupik nemají, ikdyz náznak ano. Ostatní zvířátka pupiky nemají. ![]()
@Kamila Jakub píše:
Ty jo, dobrá otázkaNo podle mě třeba psy asi nemají, protože nemají pupeční šňůru ne? Nebo jo? A opice? Ty brďo, mazec otázka
Pes má pupeční šňůru. Fena ji po porodu sama přehryže..To stejné i kočky. Navíc má každé štěně i kotě svou vlastní placentu..
Příspěvek upraven 12.08.13 v 21:28
Tak nějaký náznak po pupeční šňůře tam bude, ale asi ne tak jasný jako u lidí. Co se pamatuju, tak měli třeba koťata ty pupečníky po zaschnutí tenoučké a když to odpadlo, tak to pak nebylo skoro znát, že tamněco bylo