Nejšílenější "zaručené" triky a tipy :D

3284
13.8.13 11:48

Nejšílenější "zaručené" triky a tipy :D

Jaképak zaručené a zároveň nesmyslné a absurdní tríčky a fígly znáte?
Např. ke mě se kdysi dostalo, že když budu pít nápoj brčkem, tak to povede ke tloustnutí, a pokud si při mytí vlasů šamponem omeju i tělo, čeká mě stejný osud jako u pití s brčkem :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
13.8.13 11:53

8o :lol: to s tím šamponem jsem nikdy neslyšela, ale už vím, proč manžel tloustne :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.8.13 11:54

U mě to mytí šamponem taky zabírá :mrgreen: Doteď jsem si myslela, že problém je jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
13.8.13 11:55

Když se jí pizza teplá, ukládá se z ní v těle víc tuku, než když se jí studená :lol: Toto mi řekla mamka, viděla to v televizi v nějakém dokumentu..

• Citovat
  • Upravit
7693
13.8.13 11:56

Taky se už raději šamponem nedotknu ničeho jiného než vlasů 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.8.13 11:56

Holky, nesmíte se umývat šamponem pro větší objem :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.13 11:57

Otevři si mimibazar, tam se pobavíš :palec: :mrgreen:
Tuhle jsem tam četla návod jak ušetřit. Když si koupíte čaj už nevím asi Pickwick se zdvojenými sáčky, tak jej rozstřihnete a máte pak dvojnásobek pytlíků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319

Věta typu „Nedělej to nebo ti to zůstane!“ by mohla sloužit jako zaručený fígl. :lol: Nic z toho, u čeho jsem to slýchala, mi ale kupodivu nezůstalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Tarinka píše:
Holky, nesmíte se umývat šamponem pro větší objem :P :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
@Tarinka píše:
Holky, nesmíte se umývat šamponem pro větší objem :P :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
13.8.13 11:58

Včera jsem četla, že se doporučuje umývat, koupat celé tělo jen 2× za týden. Umývat mýdlem jen intimní partie. Bylo to celkem jasně vysvětleno. Tělo si tvoří filtr na kůži a my ho pořád odstaňujem neustálým mytím. Potom máme různé alergie, pupínky, vysušení kůže a rúzné menoci s tím spojené. Čím jsme starší tím horší. Nevim, nevim, kdyby tady někdo napsal, že se koupe dvakrát za týden…, pro někoho určitě šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.8.13 11:59

Mně říkal muj děda, když jsem byla malá, že nemám jíst ve stoje, že budu mít tlustý nohy, asi jako že to jídlo hned vleze do nohy gravitací :) a že když mám díru na punčocháčích, že se jí zbavím jedině tak, že ji vystříhnu nůžkama ( asi jako že odstříhnu a bude pryč) :) ale to byla spíš legrace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
13.8.13 12:03

Nebo při jídle nekejvat nohama - jinak budou tlusté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.8.13 12:03

Kdyz jsem byla malinka, mamka mi prisivala knoflicek na svetrik, ktery jsem mela na sobe. Babicka se lekla a zvolala: " proboha, co to delas, vzdyt ji sesijes rozum!"
Taky ba se nemela miminka divat do zrcadla, aby nebyla uhranuta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí