Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes ráno mi přišla krásná sms od kamarádky… Rozhodla jsem se, že ji vypustím dál a i ostatní,,postižené´´ trošku pobavím
:
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe…
![]()
@Spagata píše:
Dnes ráno mi přišla krásná sms od kamarádky… Rozhodla jsem se, že ji vypustím dál a i ostatní,,postižené´´ trošku pobavím:
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe…![]()
@Spagata píše:
Dnes ráno mi přišla krásná sms od kamarádky… Rozhodla jsem se, že ji vypustím dál a i ostatní,,postižené´´ trošku pobavím:
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe…![]()
A asi za deset minut mě počestovala další sms, ve které se mě ptala, zda přežije aloe v květináči zalité pomerančovým džusem ![]()
@lucyhavirov píše:
Když nezkusíš - neuvidíš
Jsem se ji snažila uklidnit, že pomeranč vlastně obsahuje vitamín C, a že to vlastně v závěru nemusí být na škodu ![]()
Nejlepsi je to „kahacko“
to jsem nikdy neslysela! super zkratka
![]()
@veri29 píše:
Nejlepsi je to „kahacko“![]()
![]()
to jsem nikdy neslysela! super zkratka
![]()
To neznáš povinná výbava chlapa je kaelkacko (krumpáč, lopata, kolečko) no a u ženské je kahačko.. ![]()
Jo tak to sedi
ale uznej, ze takova reklama by asi nebyla dobrej marketingovej tah ![]()
btw zkratku jsem taky neznala, dobry ![]()