Tvrdý střet s realitou :-D

288
20.8.13 12:42

tvrdý střet s realitou :-D

Dnes ráno mi přišla krásná sms od kamarádky… Rozhodla jsem se, že ji vypustím dál a i ostatní,,postižené´´ trošku pobavím :mrgreen: :
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe…
:potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
20.8.13 12:43
@Spagata píše:
Dnes ráno mi přišla krásná sms od kamarádky… Rozhodla jsem se, že ji vypustím dál a i ostatní,,postižené´´ trošku pobavím :mrgreen: :
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe… :potlesk: :potlesk:
:lol: :mrgreen: :palec: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
20.8.13 12:44

Jééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děkuju za pobavení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.8.13 12:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: božííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.8.13 12:46
@Spagata píše:
Je neuvěřitelné, jak nás deformují reklamy…slunečné ráno, vyhajaná do růžova, krásný muž Ti přinese vonící kávu do postele i se snídaní… V reálu? Se probudíš do zatažený oblohy, nevychrápaná s pytlema pod ocima, v posteli s vůní kafe, který je rozsypaný po uklizeným bytě, rádoby snídaně v podobě džemu, který vůbec nevím, kde dítko našlo, rozmazaným v posteli… místo krásnýho chlapa se na Tebe culí kahacko (koste, hadra, kýbl) a zmazaný dítě… A do haje tohle do reklamy na vanish nikdo necpe… :potlesk: :potlesk:
:palec: :lol: :lol: jsem se zasmála…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.13 12:47

:palec: :lol: trefné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.8.13 12:47

Dobrá realita… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.8.13 12:51

A asi za deset minut mě počestovala další sms, ve které se mě ptala, zda přežije aloe v květináči zalité pomerančovým džusem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
20.8.13 12:53
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.8.13 12:53

Když nezkusíš - neuvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.8.13 12:56
@lucyhavirov píše:
Když nezkusíš - neuvidíš :lol:

Jsem se ji snažila uklidnit, že pomeranč vlastně obsahuje vitamín C, a že to vlastně v závěru nemusí být na škodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

@Spagata
máš vtipnou kamarádku :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109

Nejlepsi je to „kahacko“ :mrgreen: :mrgreen: :lol: to jsem nikdy neslysela! super zkratka :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
20.8.13 12:59
@veri29 píše:
Nejlepsi je to „kahacko“ :mrgreen: :mrgreen: :lol: to jsem nikdy neslysela! super zkratka :potlesk: :mavam:

To neznáš povinná výbava chlapa je kaelkacko (krumpáč, lopata, kolečko) no a u ženské je kahačko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
20.8.13 13:01

Jo tak to sedi :mrgreen: ale uznej, ze takova reklama by asi nebyla dobrej marketingovej tah :mrgreen:

btw zkratku jsem taky neznala, dobry :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky