Opilost - váš největší trapas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7961
11.1.20 18:25
@Mar__tanka1983 píše:
@GabinkaCh to mi připomíná akci, když mi bylo nějakých sedmnáct?
Byli sme na přehradě, spali ve stanu, a můj chlap, se kterým sem tehdy chodila hodně krátce, tak usnul při sexu, když byl nahoře.
To samo o sobě by nebyla taková trága, kdybych se večer předtím strašně nerozmlátila, když sem zakopla o takovej betonovej „obrubník“, takže sem měla až na kost na jedný noze servaný koleno a na druhý holeň od kolene po kotník.
Takže sem tam ležela, nohy do praku, na sobě sedmdesátikilovou mrtvolu a přes ty servaný nohy sem ho nemohla ze sebe převalit. Trvalo mi to asi hodinu, litry potu a slz :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:
Jako nejvtipnější část si pamatuju ten asi desetiminutovej pocit, jak ve mě postupně vadnul, až vyklouznul ven :lol: :lol:

Ještě, že se nepočůral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
12.1.20 11:41

Co jsem to založila za diskuzi 8o 8o ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
12.1.20 11:49

@finduska diskuze na zlepšení nálady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
12.1.20 12:01

Před X lety, když se slavily narozeniny, tak jsem místo whiskovky s panákem popadla svíčku (svíčka hořela na stole) a napila se vosku. Já si to nepamatuju. :mrgreen: :lol:
Musela jsem si splést skleničky. A ráno jsem se divila co to mám mezi zubama a proč mám olepenou hu*u.. :mrgreen:
Od té doby panáky nepiju. :lol:
Ale dodnes si na to vzpomeneme a děláme si z toho srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.1.20 12:09
:mrgreen:

Příspěvek upraven 30.04.20 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.1.20 08:10

@Ram16G naštěstí zase tak moc mimo nebyl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když nad tím tak přemýšlím, tak on málokdy z opilosti blil nebo zrovna třeba nekontrolovaně vylučoval :P Ale usínání bylo jeho doménou. Dlouhý roky pak z akcí mizel jako Houdini, protože věděl, že za chvíli odpadne a nechtěl se s kamarádama dohadovat, že už fakt jde dom.
Párkrát mi takhle z hospody utekl, že to neřekl ani mě a nechal mě tam bez klíčů. A jednou i bez peněz, to byla veliká legrace, když došlo na placení :mrgreen: :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
13.1.20 08:33
@Mar__tanka1983 píše:
@Ram16G naštěstí zase tak moc mimo nebyl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když nad tím tak přemýšlím, tak on málokdy z opilosti blil nebo zrovna třeba nekontrolovaně vylučoval :P Ale usínání bylo jeho doménou. Dlouhý roky pak z akcí mizel jako Houdini, protože věděl, že za chvíli odpadne a nechtěl se s kamarádama dohadovat, že už fakt jde dom.
Párkrát mi takhle z hospody utekl, že to neřekl ani mě a nechal mě tam bez klíčů. A jednou i bez peněz, to byla veliká legrace, když došlo na placení :mrgreen: :mrgreen: :cert:

Jednou jsem seděl v hospodě, jedl jsem svůj biftek (tenkrát za 16,– Kč) a koukám naproti byl totálně zborenej chlap Naproti němu seděla asi jeho žena, a když on vždycky na stole usnul, tak mu zajela rukou do kapsy, a tu vytáhla stovku, tu vytáhla pade. A on občas něco zamumlal. Asi to byla jeho žena, protože se celá hospoda řezala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
13.1.20 08:44

Zážitek z vojny. Na vojně se dost chlastalo, ale jeden náš spolubojovnik už na to byl tak, že už se i pochcaval na ložnici vojáků. Tak ho poslali na vyšetření do Prahy. No skončilo to jak jinak než katastrofou.Kdyz měl jet zpátky, tak šel na nádraží do hospody a asi se tam seznámil s nějakým homosexuálem. Druhý den ráno se probudil v nějakém baráku ve sklepě s příšerně natrženou prleli, krvácel a sanita ho odvezla do nemocnice, kde ho sešívali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.1.20 09:51

@Ram16G ježiš chudák 8o 8o :zed: Trochu tvrdá lekce…No, a poučil se aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
13.1.20 10:00
@Mar__tanka1983 píše:
@Ram16G ježiš chudák 8o 8o :zed: Trochu tvrdá lekce…No, a poučil se aspoň?

Hehe, on potom podepsal 5 let v dolech, a co s ním bylo nevím.. Nebo můj otčím, kvartální alkoholik. Šel z hospody, a přišel k mělkému výkopu před barákem. Tak si sundal boty, vedle složil ponožky a lehl si tam. Ráno ho našla sestra, když šla do práce, naštěstí bylo léto. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.20 02:32

Není to moje příhoda ale příběh známého. Byl plešatý a když byl v rusku, tak si nechal nastřílet vlasy, prý to tam bylo levnější. Pak to šli zapít do hospody a ztriskal se tak, že skončil na ruské záchytce, no pro jeho smůlu to bylo ještě v době, kdy je tam všechny stříhali… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3265
9.11.20 02:41
@Anonymní píše:
Není to moje příhoda ale příběh známého. Byl plešatý a když byl v rusku, tak si nechal nastřílet vlasy, prý to tam bylo levnější. Pak to šli zapít do hospody a ztriskal se tak, že skončil na ruské záchytce, no pro jeho smůlu to bylo ještě v době, kdy je tam všechny stříhali… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Chudák :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 18:13

Tak tahle diskuze mi zvedla opravdu náladu, protože morální kocovinu mám už od čtvrtka :lol:

• Citovat
  • Upravit
15942
8.10.21 17:43

Našla jsem tuhle diskuzi a v půlce zjistila, že jsem do ni taky svého času přispěla.
Teď o nekolik let později, jsem ji celou přečetla vedle čtyřleté dcery, ona pořád, mami řekni mi, čemu se tak směješ, asi tři příhody jsem ji musela přetvořit do abstinentni verze🤣
A jedna příhoda
S kamoskama jsem jela na slavnosti města, odhodlana, ze se neopiju, jedno alko, jedno nealko, super strategie, když v tom :D se objevil člověk z práce, no a objednal panáky a na tykání a na oplatku… tududum, probehly tak tri rundy, koncert tři sester jsem už prospala kolegynim zavěšená na ramenou, jen si matne pamatuju fanankovu umělou nohu.
Pak me kolegynka odtahla na verejne wc, to moc neklaplo, sedela jsem na chodniku a blila do kanálu, kolem prý šla maminka s holčičkou a kryla ji oci :oops: :lol:, pak kolem jeli měšťáci, ja se vyburcovala k vykonu a postavila se na nohy a hrála střízlivou.
Pak nas ta chudera střízlivá rozvazela domů, mě šla doprovodit do bytu, uložila mě total ko do postele a ted to začalo, ja se musím napít, letela do kuchyně a hledala sklenici, hura splněno, přišel další požadavek, musím čůrat, takže ještě na wc, zase mě uložila, jee ještě zuby, takže zpátky k zachodu čistit zuby, no a poslední, odlįčit, tim jsem pověstná, to se musí, no chudera měla dost.
Na trávníku před domem se zatím válela druhá kolegyně, kterou pak hodily zpátky do auta a jely dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí