Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Byla jsem velice slušná středoškolačka, která se ani netkla alkoholu. Proto při první příležitosti, kterou byl stužkovací večírek, měli ostatní spolužáci pěkně natrénováno. Ožrala jsem se příšerně. Doma jsem měla být do jedné hodiny a přijela jsem něco málo před šestou. Větší část noci si nevybavuji vůbec, popřípadě jen letmé útržky. Co si bohužel pamatuji (včetně celého zbytku třídy) byly mé ploužáky a líbání (jestli se tomu tak ve stavu, v jakém jsme byli, dalo říkat - jeden spolužák později mluvil o dvou bernardýnech) s profesorem biologie, který tedy rozhodně nebyl atraktivní (ještě dnes je mi při té vzpomínce zle) a po pár letech jsem se dozvěděla, že je údajně homosexuál ![]()
Já se asi 4 roky zpět plazila po pouliční lampě, mlátila ji botou a řvala na ni skoro hodinu ( než mě odtáhli ) Honzine ty hajzle já tě zabiju
Doteď to mám na talíři skoro od celé vesnice a od komplet celé rodiny… a že jsem následně poblila kamarádce auto, poblila stan ve kterém jsme spali a ještě navíc v tom spala až do rána, a ráno vytahovala hříbky i z uší, tak to už je jen maličkost
![]()
@AliTad já si na maturitním plese povídala se zrcadlem. A rozumněly jsme si dokonale ![]()
Tak minule perlila kamarádka. Ona neskutečně žvaní když se napije a vykeá i to o by mělo zůstat tabu. Minule popisovala jak to odpoledne měla sex s přítelem a že ji strkal prsty do zadnice, tak mu je tam šoupla taky a strááááášně se mu to líbilo
Další posluchači této historky bylo asi pět týpků, no oni nesmáli se, ale já brečela smíchy.
Taky se musím přidat
Vyrazili jsme s manželem na exotickou svatební cestu „all inclusive“. Musela jsem samozřejmě po večeři vyzkoušet téměř všechny barevné koktejly. Matně si pamatuji, že mně pak manžel učil v bazénu potápět se (nosím kontaktní čočky
). Plavky jsem naštěstí měla
Pak jsem si rozevlátá dala horkou vanu..asi pokus svést chlapa
Probrala jsem se v posteli, kolem mně uklízely pokojské
Naštěstí jsem nic neprovedla, jen jsem asi vypadala dost divně s rozpatlanou řasenkou po celém obličeji ![]()
A moje kamarádka zase byla u nás na grilovačce..moc nepije. Byla nějak při chuti a tak vypila sama 3 láhve červeného vína
Zvládla ještě relativně v pohodě cestu taxíkem domů, ale tam už poblinkala téměř vše. Nejhůř dopadla její čivava, která je zvyklá spát s ní v posteli. Druhý den mi volala, že je červený i pes a nejde vyprat
![]()
Vždy když jsem přišla z tahu tak jsem se začla vyvlíkat hned za vchodovýma dveřma v rodinném baráku to nebyl problém, jen ráno průpovídky mamky, proč si po sobě to oblečení neuklidím. Jen jednou mě pochválila, že nikde nenašla moje hadry (nevěděla, že jsem spala oblečená i obutá
).Pak jsem se přestěhovala do podnájmu v paneláku 4 patru a to už byl problém, párkrát jsem se zapoměla a začla se vyvlíkat hned v přízemí v zimě to šlo (měla jsem více vrstev a do toho 4 patra to vyšlo),ale v létě to byl problém, párkrát mi to nevyšlo ![]()
Jednou to mi bylo asi 17 jsme se sestrou vracely z hospody a ona mi v metru na národní třídě podkopla nohy a já si tam chtěla ustlat.
Pak nás jednou s ex nechtěl svést autobusák, tak jsem se ho snažila přesvědčit až na nás ten hajzl zavolal policajty. Jeli jsme busem později.
A celkem nedávno po 1,5leté abstinenci jsem se tak ožrala, že když jsem přišla domu, tak jsem se už jen plazila po kolenou a spala na hajzlu.
A určitě by se toho našlo i více ![]()
@dandysek píše:
Hezký témaJsou to 4 roky zpátky, když jsem s přítelem a pár kamarády stanovali u rybníka. Měla jsem s sebou i syna, tehdy mu byly tři roky. Večer se opíkaly buřty, kecalo se a samozřejmě pilo. Synátor si to už chrupkal ve vlastním stanu, my se přifařili k vedlejšímu ohni a já jako totální nepič jsem se krásně zlískala. Nejdřív jsem vykřikovala na celou stanovou osadu, jaká jsem úžasná maminka a že mi ve stanu spinká miminko, tak ať všichni mlčí, aby ho nevzbudili (samozřejmě jsem byla jediná, kdo dělal bordel), pak jsem se dobývala do cizího stanu, ve kterém si to právě někdo rozdával a mě hrozně chytla chuť zkusit to ve trojce a v závěru jsem někdy nad ránem ve vlastním stanu pozvracela přítele.
Ráno mi bylo pěkně trapně a od té doby krom vánočního punče nebo kalíšku horké medoviny zásadně nepiju.
Tak to mě opravdu pobavilo, poprskala jsem si noťas
![]()
Jeee holky to tak potesi ze clovek v tom neni sam ![]()
ja kdyz si vzpomenu na leta na intru a koleji, tak to byla vzdycky ostuda do te doby, nez nekdo jiny zas provedl neco lepsiho ![]()
ja jsem bohuzel pritulna a hrozne rada se vsazim, takze to pak dopada zle…treba koupel v kasne, striptyz (nastesti nedokonceny),oslovovani cizich lidi a podobne…jo a ja mam poblem s oknama staci malo a nic si nepamatuju…treba ani setkani se svym soucasnym manzelem
![]()
@Blešík píše:
Manžel do teď přidává k dobrému, jak jsem si po oslavě titulu nablila do postele, když rozsvítil, tak jsem si prý z rukou dělala mističku, kde však byla tak pětina obsahuzbytek byl v peřině. Zhruba před měsícem to na rodiné oslavě slepičil mým rodičum
dost dobrý ![]()
Super téma ![]()
Mě se povedlo na vánočním večírku z práce vytahat velmi „oblíbenou“ kolegyni za vlasy
Po cestě domů jsem ztratila bundu - venku bylo hodně pod nulou, chlapa jsem si prý vyzvedla v hospodě - to už si ale nepamatuju
Pak jsem se někde posadila na patník a povídala si s kolemjdoucími…
Ze závěru mám do dnes super video, kde jsem hodinu odemykala dveře od bytu a pak se svalila do chodby jak švestka ![]()
Pondělní ráno v práci jsem se chtěla propadnout do země, celá firma na mě koukala ![]()
Napadl mě ještě jeden trapas, který ale není moc vtipný, v rozervaném období jsem se posilněna alkoholem rozhodla spáchat sebevraždu, sedla jsem si na mostě na to zábradlí (nebo jak se to jmenuje) nohama dolů a spadla mi bota (nebylo to do řeku byla jsem dost na kraji), pak jsem si řekla, že by moje máma byla smutná, tak jsem šla s jednou botou domů. Byl únor.
Dobra diskuze kdybych ja to měla napsat hanbou by jsem se propadla ![]()
@martas22 píše:
Dobra diskuze kdybych ja to měla napsat hanbou by jsem se propadla
nakousneš a nedopovíš? ![]()