Rozbitá přezka u X-landeru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
12.3.12 21:16

Rozbitá přezka u x-landeru

Asi před týdnem jsem vyměnila x-lander xa korbu za sporťák. Byla jsem spokojená a nadšená, to mě přešlo dnes, když jsem zjistila, že mám rozbitou přezku na kšírách ( ten spodní díl mezi nožkama). Stalo se vám to někomu? Vypadly z toho ty pérka. Volala jsem do obchodu (dětský ráj Pha) a prý mají náhradní přezky, tak nám to vymění(doufám, že to bude tak jednoduché). Přítel to tam snad do konce týdne odveze, ale ta přezka je přišitá, tak jsem zvědavá jak to udělají. Nicméně doufám, že se to vyřeší na počkání, korbička už je malému tipťop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
12.3.12 22:45

Ahoj, vždycky můžeš narazit na špatný kus, každopádně my kočárek používáme už 13 měsíců a je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.3.12 22:47

Přezka mi nezlobí, ale to samé se mi stalo u sundavacího madla. Vypadlo pérko, ale mám doma šikovnýho chlapa a ten to spravil.

Ale očekávej ještě další závady, které jsou v podstatě nereklamovatelné a na většině sporťáků se vyskytnou (ale upozorňuju, že kočár mám přesto ráda a neměnila bych):

1. u boudy ve stínítku je bílá tyčka. Je moc dlouhá a jakmile to stínítko byť omylem ohneš, vyleze skrz řídké lemování. Řešení: našít na konce stítítka kousky látky, skrz které to neproleze. (vyzkoušeno spolu s stříhnutím tyčky).
  1. slída v boudě začne ohýbáním praskat (u mě asi po roce). Tomu se nevyhneš. Navíc přes ní v létě dost pere sluníčko, ale mi to zas tak nevadí. Holky kupovaly stínítka.
  1. pozor na kapsu u boudy, pokud se moc nacpe, tak má tendenci se trhat těsně nad zipem. Už jsem to kamarádce zašívala. Takže radši voz tašku.

A další věci, které nejsou úplně ideální
- opěradlo nejde dát až do sedu. Hrozně mne to vytáčí. Řešení: viz můj článek na blogu

• košík se začne propadat. Řešení: vyplést podvozek opět viz blog
  • v originální vložce do sporťáku se prcek v létě hrozně potí jak je to umělina. Určitě to chce bavlněnou vložku. Já si šiju, ale určitě se dají pořídit na mmb a pod. Ideálně i se sundavacím igelitem na zašpiněné botky.

a ještě občas zkontroluj, jestli jsou dotažené ty čudlíky, díky kterým se sundavají větší kola - my už jeden ztratili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí