Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Asi před týdnem jsem vyměnila x-lander xa korbu za sporťák. Byla jsem spokojená a nadšená, to mě přešlo dnes, když jsem zjistila, že mám rozbitou přezku na kšírách ( ten spodní díl mezi nožkama). Stalo se vám to někomu? Vypadly z toho ty pérka. Volala jsem do obchodu (dětský ráj Pha) a prý mají náhradní přezky, tak nám to vymění(doufám, že to bude tak jednoduché). Přítel to tam snad do konce týdne odveze, ale ta přezka je přišitá, tak jsem zvědavá jak to udělají. Nicméně doufám, že se to vyřeší na počkání, korbička už je malému tipťop.
Ahoj, vždycky můžeš narazit na špatný kus, každopádně my kočárek používáme už 13 měsíců a je v pohodě.
Přezka mi nezlobí, ale to samé se mi stalo u sundavacího madla. Vypadlo pérko, ale mám doma šikovnýho chlapa a ten to spravil.
Ale očekávej ještě další závady, které jsou v podstatě nereklamovatelné a na většině sporťáků se vyskytnou (ale upozorňuju, že kočár mám přesto ráda a neměnila bych):
A další věci, které nejsou úplně ideální
- opěradlo nejde dát až do sedu. Hrozně mne to vytáčí. Řešení: viz můj článek na blogu
a ještě občas zkontroluj, jestli jsou dotažené ty čudlíky, díky kterým se sundavají větší kola - my už jeden ztratili.