Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky ![]()
Vím že už tady podobné diskuze byli ale nenašla jsem nikde to co zrovna potřebuji. Moc se mi tahle verze líbí, je to asi jediný kočárek ze všech co se prodávají co mě zaujal na první pohled a tak bych se chtěla zeptat jaké s ním máte zkušenosti, dobré i zlé prostě vše. Hlavní důvod proč píšu, v srpnu budu rodit a prcek bude mít přes zimu už půl roku tak bych chtěla vědět jestli se vlezl i s fusakem do korbičky nebo jak jste to přes zimu dělaly??
Máte zkušenost s Espiro Atlantic?
Přidejte zkušenost s Espiro AtlanticAhoj. Sestra měla Espiro Atlantic 2009 (ono ty Espira jsou řekla bych proporčně stejná, my máme 2011), malý se jí narodil taktéž v srpnu, porodní váhu měl 4.60 kg a odvozila ho v tom přes zimu normálně, nestěžovala si
Náš malý má sice „jen“ 4 měsíce a 7 kilo a ačkoli je ho plnej kočár, tak ho tam stále pěkně naláduju s fusakem a dekou…
![]()
Ahoj, tak já měla teda starší verzi 2008, nicméně si myslím, že rozměrově budou stejné a já byla naprosto spokojená se vším, co se týče kočárku, určitě budeš spokojená
Náš malej je teda narozený v listopadu, takže na léto už jsme pomalu vytahovali sporťák, ale myslím, že nebude problém púl roční dítko dát do korby i s fusakem ![]()
Tak to jsem ráda že nemusím hledat žádný jiný kočárek
všichni mě pořád strašili že se tam s fusakem nevleze že je ta korbička malá, jenže když jsem se dívala na více kočárků tak u většiny je ta korba skoro stejně veliká a s cenou to nemělo nic společného.
Viděla jsem ho jen na fotkách, vypadá stejně i ve skutečnosti?? To jste mě velice potěšili a určo si ho pořídím ![]()
No já měla barvu vybranou přes internet jinou, ale ve skutečnosti nebyla tak hezká jak na fotce, tak jsem vzala jinačí, takže nevím, asi bych je omrkla na živo někde, kde je mají ![]()
Tak jak jsi ho viděla na fotce, tak takový bude
Jsem s ním naprosto spokojená, určitě budeš taky ![]()
Jo, asi jsem se špatně vyjádřila, barvy fakt seděli, jen se mi ten jiný odstín potom na živo líbil víc když jsem je viděla u sebe a ten co jsem si nakonec vzala mě přes fotky nijak nezaujal ![]()
No já ho právěže hledala v okolí v obchodech a nikde neni, v okolí ani moc obchodů s kočárky neni a u žádné maminy jsem ho taky neviděla. Kupovat ho budu přes internet.
Aha, já s tím měla taky celkem problém, ale nakonec jsem našla obchod v Ostravě, kde je měli, takže jsem jela osobně
Ale myslím, že když ho objednáš přes net, tak budeš spokojená, bude vypadat stejně a nebudeš jich mít více vedle sebe, takže si ušetříš trápení s tím, který se ti líbí nejvíc
Mě tohle totiž zmátlo ![]()
Zdravím stávající i nastávající maminy
Chtěl bych poprosit o radu ohledně výběru kočárku, dostal jsem od přítelkyně důvěru, že jsem prej schopnej
Náš malý se narodí koncem července, kočárek bude převážně do města a na procházky (většinou asfalt nebo dlažební kostky a v zimě hodně sněhu), občas na inline stezku a nějakej ten výlet do přírody. Po neustlém sezení na netu a obcházení krámů mám asi 3 favority - Tako Jumper X, Kajtex Matrix a úplně TOP je pro mě Espiro Atlantic Ocean 2011. Prostě si v něm už toho tátovýho pašáka představuju ![]()
Ale po přečtení nějakých diskuzí jsem trochu na vážkách, jelikož těch negativních (pružení, celková velikost i velikost korby) tu je dosti. Tak pokud někdo poradí, budu moc rád. Zatím kujůůů za nějaké názory.
S pozravem Michal ![]()
My máme tu samou řadu Espira (jen Atlantic Navy) a jsem nadmíru spokojená
Je fakt, že kočárek nepruží, ale co se týče velikosti a velikosti korby, tak si nemůžu stěžovat. Malého jsem tam přes zimu vždy s fusakem a dekou pěkně „nacpala“, ale je fakt, že v té době bude vašemu prckovi už 6 měs…no, jak už jsem psala výše, sestra v něm přes zimu odvozila prcka narozeného v srpnu s porodní váhou skoro 5 kilo a nestěžovala si a byla s ním spokojená. Jinak se s ním pohodlně jezdí, spíš mi kolikrát přijde, že jede skoro sám ![]()