Jané v Ostravě, F-M a okolí

317
9.3.12 14:02

Jané v Ostravě, F-M a okolí

Ahoj Ostravačky,
hledám v Ostravě a okolí (F-M, atd.) prodejnu kde bych si mohla vyzkoušet kočárek Jané (přesněji Jané Slalom Reverse), SamBaby na Slezké nemají, Babyexpert Chico je předělané na Funbaby v Mariánkách taky né, i-kočárky v Hrabůvce taky ne. Našla jsem obchod ve Studénce PROMI mateřské a kojen. potřeby máte zkušenost (našla jsem e-shop a tam jej mají ale na e-mail, zda jej mají na prodejně nereagují)? Nebo nějakou radu kde se dá Jáne vyzkoušet, veletrh Pro dítě nestihnu, zrovna mám auto v opravě…Ještě by šla Opava, Olomouc, Zlín.
Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
9.3.12 14:58

Tady v okolí těžko, já tehdy byla přímo v Handy Praha, udělali jsme si tam přes léto výlet. Já mám k nahlédnutí jen Jané Cross Reverse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.3.12 15:05

já byla v sam baby před 14 dnama a jané tam měli ale nevím jestlu revers to je fakt oni třeb MAJÍ I MUTSY A NA STRÁNKÁCH HO VUBEC NEMAJÍ UVEDENÝ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.3.12 15:45
nemolka píše:
já byla v sam baby před 14 dnama a jané tam měli ale nevím jestlu revers to je fakt oni třeb MAJÍ I MUTSY A NA STRÁNKÁCH HO VUBEC NEMAJÍ UVEDENÝ

Opravdu tak moc děkuji, dívala jsem se na stránky a tam nebyl. Ale pojedeme tam pro autosedačku tak se kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.3.12 16:06

koukni vím že tam měli i concord a dost takovích těch značkovích kočárku pak dej vědět jak si pochodila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
9.3.12 16:12

Takže jsem obvolala sambaby a tam mají klasiku Jané Slalom Pro (bez otočné sedačky), pak jsem volala do Promi Studénka (mají jej v e-shopu) kočárek namají, neobjednávají a jak jsem se zeptala jestli neví kde jej koupit, bylo mi řečeno, že na Severní Moravě nikde (už prý asi 2 roky) jedině v čechách, to mi hlava nebere asi se kvůli kočáru odstěhuju! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.3.12 22:49

tak to je smula no já o něm taky přemýšlela ale je na nás moc uzký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.3.12 06:01
nemolka píše:
tak to je smula no já o něm taky přemýšlela ale je na nás moc uzký

uzký? Jako sportovni sedacka? Chci jej právě proto vidět než jej koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
10.3.12 12:23

jo jo sportovní sedačka je uzká je to jako u všech reversu na pohled tam ty děti jsou namáčklé už tak v roce ve fusáku a zimním oblečení by se mi tam určo ta moje cácora co měla v roce 15 kilo nevešla ani omylem měla jsem na ní casualplay a ten už měla v roce a pul taky tak tak takže šla do golfek pokud máš drobné dítko tak klído ale pokud to bude kus tak je to malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.3.12 12:51
nemolka píše:
jo jo sportovní sedačka je uzká je to jako u všech reversu na pohled tam ty děti jsou namáčklé už tak v roce ve fusáku a zimním oblečení by se mi tam určo ta moje cácora co měla v roce 15 kilo nevešla ani omylem měla jsem na ní casualplay a ten už měla v roce a pul taky tak tak takže šla do golfek pokud máš drobné dítko tak klído ale pokud to bude kus tak je to malé

Malý je kus má 7 měsíců a 8,5 kg…ale je hlávně dlouhý (oblečení 86)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
11.3.12 07:34

Reverse jsem viděla ve středu ve funbaby v mariánkách, zelenočerný. Mají jej s nasazenou korbou a sedačka je položená nahoře na poličce, ale určitě by ti to ukázali. Já jsem si reverse kupovala ve 2 letech a mooc mě mrzelo, že jsem na něj nenarazila dříve. Mít další mimi, tak si jej znovu koupím. :-) je pravda, že je užší, ale je úzký jako ostatní golfky, třeba bugaboo, bertini a tak, a tam to nikdo neřeší. Je pravda, je malý má 15kg teď ve 2,5, takže mít 15kg v roce, tak to chápu.. :-)
Našla jsem jen jednu fotku, kdy měl malý po neštovicích, tak jsme jezdili čelem ke mě, takže opticky, tím, že nemá podnožku pod nohama vypadá jako vosa na bombónu, ale malý mu nebyl. :-)A tady ještě jezna ze předu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
11.3.12 07:51

Fakt já jsem se dívala na e-shop a nemají ho v nabídce zkusím se zajet podívat. Moc díky! Já jsem pro něj rozhodnutá, totiž my golfky kupovat nebudeme nemáme na to terén, takže to bude takový sporťák - golfky. A kolik golfek je úplně pidi. Máme obrovský Firkon Long a šířka je cca 35 a Jané má být 32cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.3.12 22:46
k.a.c.k.a.1 píše:
Reverse jsem viděla ve středu ve funbaby v mariánkách, zelenočerný. Mají jej s nasazenou korbou a sedačka je položená nahoře na poličce, ale určitě by ti to ukázali. Já jsem si reverse kupovala ve 2 letech a mooc mě mrzelo, že jsem na něj nenarazila dříve. Mít další mimi, tak si jej znovu koupím. :-) je pravda, že je užší, ale je úzký jako ostatní golfky, třeba bugaboo, bertini a tak, a tam to nikdo neřeší. Je pravda, je malý má 15kg teď ve 2,5, takže mít 15kg v roce, tak to chápu.. :-)
Našla jsem jen jednu fotku, kdy měl malý po neštovicích, tak jsme jezdili čelem ke mě, takže opticky, tím, že nemá podnožku pod nohama vypadá jako vosa na bombónu, ale malý mu nebyl. :-)A tady ještě jezna ze předu.

tak nám je 2,5 a celou zimu jsem kočárek už ani nevytáhla všude razíme pěšky pravdu už bych jí ani neunesla teď má nějakých 16 kilo+ oblečení no to bych už nezvládla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.3.12 07:40

Tak rada pro všechny maminky co by měly stejný problém a zabloudily by na tuto diskuzi. Takže v Ostravě v Sambaby na Slezké mají klasické Jané Slalom (bez otočné sedačky) a Slalom Reverse (otočná sedačka) vám ani neobjednají, woko, i-kočárky vůbec jané nevedou.PROMI Studénka mají jej v e-shopu ale už 2 roky vůbec Jané nemají ani neobjednají a dle paní se na Moravě nedá koupit. V Mariánkách je Funbaby (místo babyexpert Chicco) tam vám jsou ochotni jej objednat ale na prodejně jej nemají (ani jeden). Jinak jsem v Kopřivnici našla prodejnu kde by měli navážet novou kolekci. A ještě se dále řešilo, že je větší kolekce 2011. Volala jsem do Handy Praha (výhradní dovozce) a není to úplně pravda sedačka je stejně široká (je úzší než u klasického slalomu, protože podvozek je stejný a musí se tam vlézt ,,ten úchyt,, co umožňuje otočení sedačky, ale nová kolekce Slalom Reverse 2011 je rozšířený u ramen a dělá to cca 4cm…takže nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.3.12 20:18

Tak to koukám, já ho na vlatní oči viděla černozelený… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí