Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Opět zakládám další téma o kočárcích, omluvuju ![]()
Dodneška jsem si myslela, že jako sporťák pořídím PPgt3 a hluboký přežijem v té hrůze, co máme doma.
Ale dneska jsem v jiné diskuzi narazila na Concorda. Líbí se mi i třeba v kombinaci. Cena je celkem příjemná.
Neměla byste některá srovnání těchto dvou kočárků? Nepohrdnu i zkušenostma bez srovnání
Hlavně teda na toho Concorda.
V jedné rok staré diskuzi píšou 2 maminky docela velké negativa, tak já fakt nevím. (https://www.emimino.cz/…rankovani/3/ konkrétně maminky babbitka a tričko) Jsem totálně v pasti
![]()
Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:58
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionTeď jsem se dívala na instruktážní video ke Concordu http://www.youtube.com/watch?… a zarazila mě jedna věc: Ta sportovní sedačka jde jenom tak málo položit? Vždyť to na tom videu vypadá, že je to spíš takový polosed ![]()
A ještě, madlo před dítětem jde oddělat, ale ne odklopit jen na jedné straně?
Nene, sporťák od concorda normálně položíš do lehu. Pozor, jakmile je ale v lehu tak se nedá zatáhnout stříška tudíž na prcka fouká nebo mu svítí do očí. Toto jediné mi na concordu vadí (mám ho doma).
Madlo se dá normálně celé oddělat.
ja mam concorda doma. Pro moje ucely perfektni kocar, nemuzu si ho vynachvalit. Zalezi ale na tom co od kocarku cekas. Kocarek je lehky, strasne jednoduse se sklada a rozklada, uvnitr je velky a pro dite pohodlny. Takze ja rozlozim, letim nakoupit, vrazim do auta, letim do prace, rozlozim, dite v nem rado spi, zase slozim, vrazim do auta a honem domu. Prochazkuju malo, do mesta super, ale na jezdeni po polnackach urcite neni. Slozeny je behem 2sekund, rozlozim taktez a navic jen jednou rukou. Zadne sundavani sedacky nebo kolecek. Fakt pecka pro mestske zamestnane matky. Kdybych sedela doma na materske, tak si ho ale neporidim, opravdu neni staveny pro dlouhe pobyty venku.
fusion som mala na Wilika. Bol ok, hlavne teda konstrukcia fakt super, co sa tyka ovladania, tak jednou rukou, do terenu, super. Kolecka nema plastove, ale gumene a vyhovovali mi. Ale tie dve nevyhody su naozaj nevyhody. A to ta strieska a to nemozne polohovanie na pasy. Inak keby to nemalo tieto nevyhody, tak by som ho chvalila kade chodim, chodili sme vzdy offroady kazdy den a konstrukcia drzala jak hluchy dvere. Slozenie minimalna namaha a po zlozeni malinky. Striesku som riesila slnecnikom a to polohovanie…no zvykla som si, ani sa mi nikdy nestalo, ze by mi prepadol
Ja mam tedy concord neo ale znama ma fusiona..chvala nejvetsi..s kocarkem jsme chodili i dlouhe trasy jak ja tak kamoska…navic je opravdu idealni do mesta. Lehky skladny. Ja bydlim ve vesnici a s kocarkem se da v poho i po polnacce … kamaradka to same. Me jen na fusionu vadilo ze sportak nesel po a proti smeru.coz u nea jde. U me concordaci vedou.oba kocarky jsou lehoucke a ridi se paradne jednou rukou. Peg perego je oproti nim fakt obr
Aishenka píše:Tak střecha by se dala vyřešit tímto http://www.lilinka.com/detail.php?…. A to madlo jde jen vydělat celé? Mě by spíš vyhovovalo, kdyby se dalo jenom odklopit na jedné straně, abych ho nemusela přidržovat kolenama nebo odkládat bokem, když budu dítko posazovat do kočáru.
Nene, sporťák od concorda normálně položíš do lehu. Pozor, jakmile je ale v lehu tak se nedá zatáhnout stříška tudíž na prcka fouká nebo mu svítí do očí. Toto jediné mi na concordu vadí (mám ho doma).
Madlo se dá normálně celé oddělat.
kalinichta píše:
ja mam concorda doma. Pro moje ucely perfektni kocar, nemuzu si ho vynachvalit. Zalezi ale na tom co od kocarku cekas. Kocarek je lehky, strasne jednoduse se sklada a rozklada, uvnitr je velky a pro dite pohodlny. Takze ja rozlozim, letim nakoupit, vrazim do auta, letim do prace, rozlozim, dite v nem rado spi, zase slozim, vrazim do auta a honem domu. Prochazkuju malo, do mesta super, ale na jezdeni po polnackach urcite neni. Slozeny je behem 2sekund, rozlozim taktez a navic jen jednou rukou. Zadne sundavani sedacky nebo kolecek. Fakt pecka pro mestske zamestnane matky. Kdybych sedela doma na materske, tak si ho ale neporidim, opravdu neni staveny pro dlouhe pobyty venku.
Není na to stavěný kvůli konstrukci a odpružení celkově, nebo jenom kvůli těm plastovým kolečkům? Ty se dají koupit i nafukovací…
cuttysark píše:
fusion som mala na Wilika. Bol ok, hlavne teda konstrukcia fakt super, co sa tyka ovladania, tak jednou rukou, do terenu, super. Kolecka nema plastove, ale gumene a vyhovovali mi. Ale tie dve nevyhody su naozaj nevyhody. A to ta strieska a to nemozne polohovanie na pasy. Inak keby to nemalo tieto nevyhody, tak by som ho chvalila kade chodim, chodili sme vzdy offroady kazdy den a konstrukcia drzala jak hluchy dvere. Slozenie minimalna namaha a po zlozeni malinky. Striesku som riesila slnecnikom a to polohovanie…no zvykla som si, ani sa mi nikdy nestalo, ze by mi prepadol
To polohování na pásy je tak, že sedačka může buď ležet nebo sedět, ale nic mezi tím?
PetiteFillette píše:
Není na to stavěný kvůli konstrukci a odpružení celkově, nebo jenom kvůli těm plastovým kolečkům? Ty se dají koupit i nafukovací…
vis ze nevim? Nikdy jsem to nezkoumala
Vim ze tam jsou cudliky pro nastaveni tvrdosti odpruzeni, ale nikdy jsem s nima nedelala. Jak pisou holky, do terenu se s nim jezdit da, ale me osobne prijde ze musim po tom z ditka vytrepat dusicku
Nevim, neresim, do takoveho terenu se dostanu jen vyjimecne. Jak rikam, mam ho rok a jsem spokojena. ![]()
PetiteFillette píše:To polohování na pásy je tak, že sedačka může buď ležet nebo sedět, ale nic mezi tím?
ne, prave ze jakakoliv poloha mezi tim ![]()
Madlo jde oddelat jenom na jedne strane a taky cele. A jako vyhoda pro me je integrovany nanoznik:))
PetiteFillette píše:cuttysark píše:To polohování na pásy je tak, že sedačka může buď ležet nebo sedět, ale nic mezi tím?
prave naopak - mozes si to nandat do jakej polohy chces, pretoze tam nema nejake predvolene polohy, co je dobre, mne nevyhovovalo to, ze to posuvanie bolo na pasy. Vzadu su proste z kazdej strany pasy, ktore vedu do stredu a tam je taka pracka a tou sa to posuva a zaistuje. Niekomu to mozno vadit nebude ![]()
Všem moc děkuju za postřehy, rozhodli jsme se s manželem pro PP ![]()
praveze si myslim ze genialny kocar do terenu, co mate? Dobre, nepruzi, ale tie kolecka nie su plastove ale gumove, aspon tie, co som mala ja a tie su makke! a dusu som nevytriasla ![]()
kalinichta píše:
do města super, ale do terénu tedy ne, hlavně kvůli kolům, ale nejen zadním, ale i předním gumovým..