Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky,
jezdím s malou ven s kočárkem hlavně na spaní a než usne, tak na sebe mrkáme a tak a někdy ji musím i zpívat, takže ji mám pořád otočenou k sobě. Říkala jsem si, že už je možná čas otočit ji, aby viděla dopředu (11m). Kdy jste otočili kočárek - boudu - ve směru jízdy Vy Vašim ratolestem?
Díky za odpovědi!
Já při přechodu do sporťáku, jelikož sporťák mi jinak nejde, ale na usnutí je u nás lepší, když na mě nevidí, nedělá blbiny a rychleji usne.
Abych na něj neviděla ho mám. Protože když spí a probudí se, tak jen pohoupu. Kdyby mě viděl, už nespí:-) JInak taky podle sluníčka.
U nás se začlo jezdit po směru až když se koupil lehký sporťáček, který má sezení na pevno po směru. To mu bylo cca 1,5r. Nevím, zda bych v tom cca roce jezdila po směru, syn byl v té době prakticky výhradně nošený v nosítku nebo šátku.
Někde jsem četla, že pro dítě do roka je lepší koukat na rodiče, aby se nepřehlcovalo stále novými podněty.
Zatím jsem neotočila - malá má rok a půl, a jsme obě spokojenější když je čelem ke mě. V golfkách je po směru jízdy a pořád se kouká na mě skrz boudu nahoru když si povídáme, takže sporťák nechávám čelem k sobě.
V 7 měsících, když šel do neotočného sporťáku,ale okolí ho začalo zajímat až když sám seděl, tak cca od toho roku, teď v 16 měsících buď jde po svých a po chvíli se sápe do kočáru, ale na mě už určitě koukat nechce
My mame golfky a od 9 mesicu jezdi otoceny. Od te doby ho jizda v kocarku daleko vic zajima. Kdyz byl otoceny ke mne, tak sedel jako pecka a nedival se ani do prava, ani do leva. Zato ted se naklani, diva se na vse kolem a naramne si to uziva. ![]()
Ale teda sam si sedl uz na 8 mesicich, takze jsem nemusela resit to, ze jeste nesedi.
Malá má 15m a stále ji mám čelem sobě, ona to tak vyžaduje a já jsem ráda. Když ji třeba v obchoďáku otočím, tak se stejně pořád otáčí a jistí mne.
V podstatě chvíli po vytáhnutí sporťáku. Nejdřív byla směrem ke mě proto, že jsem na ni chtěla vidět, ale pak jsem to otočila, ať má jinou zábavu a žádnej protest nebyl.
malemu je 13m jezdime tak i tak, podle pocasi. kdyz prsi fouka vitr, mam ho otoceneho k sobe. jinak je po smeru, potrebuje rozhled
hofka píše:
V podstatě chvíli po vytáhnutí sporťáku. Nejdřív byla směrem ke mě proto, že jsem na ni chtěla vidět, ale pak jsem to otočila, ať má jinou zábavu a žádnej protest nebyl.
Přesně tak od od tý doby jezdí moc rád ven, kouká a když chci aby usnul, tak ho jen položím, chvilku protestuje a pak usne.
Jezdíme od sporťáku, takže asi tak 3 týdny. Rovnou jsem mu ho dala směrem ode mě. Kouká, všechno pozoruje a vůbec mu nevadí, že na mě nevidí. Usne sám a v pohodě, pak ho jen položím ![]()
Pokud vím, že bude spát, tak mám otočenou korbičku směrem k sobě. Pokud jedem na procházku, tak ji otáčím od sebe, aby viděla před sebe. Dcerce je 15 měsíců.
Reni 83 píše:
Zdravím maminky,
jezdím s malou ven s kočárkem hlavně na spaní a než usne, tak na sebe mrkáme a tak a někdy ji musím i zpívat, takže ji mám pořád otočenou k sobě. Říkala jsem si, že už je možná čas otočit ji, aby viděla dopředu (11m). Kdy jste otočili kočárek - boudu - ve směru jízdy Vy Vašim ratolestem?
Díky za odpovědi!
Ahoj, poprvé v 7mi měsících, to se jí nelíbilo že na mě nevidí, a podruhé teď, ve 14ti a něco, zrovna předevčírem, protože plánujem kupovat golfky, tak aby si zvykala. A byla nadšená ![]()
Otočila jsem jednou dvakrát kvůli sluníčku, ale jinak jsem vůbec nepoužila.