X-lander X3 a poutací popruhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
2.3.12 20:08

X-lander X3 pomooooc

prosim holky co vlastníte tento kočárek, my doted jezdili s korbičkou a dnes sme zkusili dát sportovni sedačku aby sme mohli jezdit už tak, malýmu je 8 měsíců…instalace všecko v pohodě, ale pak sem tam chtěla dát ten fusak s nánožníkem (original) a problem ze byly menší díry ve fusaku ale nakonec se povedlo no ale ty poutací popruhy mi přišly nějaký krátký…jak se prodlužují nebo asi sme to dali blbě nechápu…poradte mi nekdo prosim , malej je v tom uplne narvanej , musi ho ty popruhy tlacit a to prece neni mozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4572
2.3.12 20:34
kremilekk píše:
prosim holky co vlastníte tento kočárek, my doted jezdili s korbičkou a dnes sme zkusili dát sportovni sedačku aby sme mohli jezdit už tak, malýmu je 8 měsíců…instalace všecko v pohodě, ale pak sem tam chtěla dát ten fusak s nánožníkem (original) a problem ze byly menší díry ve fusaku ale nakonec se povedlo no ale ty poutací popruhy mi přišly nějaký krátký…jak se prodlužují nebo asi sme to dali blbě nechápu…poradte mi nekdo prosim , malej je v tom uplne narvanej , musi ho ty popruhy tlacit a to prece neni mozny…

ahoj :mavam:

ja mam X3 :palec: chapu to dobre,ze jste rozebrali ty tribodove pasy a provlikli je nanoznikem a fusakem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
2.3.12 20:36

jinak je prodluzujes pomoci te plastove zarazky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.3.12 20:38

jak myslis rozebrali? jako uplně????no my mame takovej fusak i s nanoznikem co u toho uz byl.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.3.12 20:39

a plastovou zarážku chápu :-))) klasika jako třebas u batohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
2.3.12 20:46
kremilekk píše:
jak myslis rozebrali? jako uplně????no my mame takovej fusak i s nanoznikem co u toho uz byl.....

jo akhle… ja kupovala jen sportak,taze jsem ti pasy musela protahnout svym fusakem a musela sjem je cele rozebrat abych to protahla… jj presne takova plastova zarazka :-D a vy ty pasy mate nejake kratke??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.3.12 20:50

no maj jen 20cm a mezi nožkama nejdou prodloužit vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
2.3.12 20:56
kremilekk píše:
no maj jen 20cm a mezi nožkama nejdou prodloužit vubec

20??? to je divne ne?? :think: muzes hodit fotku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.3.12 21:01

jinak maji dost ale jak tam dam ten jejich fusak tak ty diry sou proste jinak a tim padem se mi to pod tim zkrati :-/
fotku bohuzel momentalne nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.3.12 21:02

Máme taky tenhle sporťák a fusak Emitex. Máme to provlečený těma popruhama a jsou dost dlouhý, délku nastavuju jen tou přezkou, nańnožník nepoužívám, fusak sám o sobě stačí, je dost teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
2.3.12 21:05
kremilekk píše:
jinak maji dost ale jak tam dam ten jejich fusak tak ty diry sou proste jinak a tim padem se mi to pod tim zkrati :-/
fotku bohuzel momentalne nemam

tak zmenit fusak… a nebo ho vyndat.. Damkovi je 7m 1t a v techto dnech uz jezdime jen s nanoznikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
2.3.12 21:11

A není třeba ten fusak posunutý moc dolů? To pak ty pásy zkrátí, vedou i pod fusakem, ale to už dítěti k ničemu není. Zkus ten fusak vytáhnout víc nahoru, aby díry od fusaku byly úplně u začátku těch pásů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
4.3.12 10:52

Tenhle kočár mám, malému je 11m, ale pokud tam je fusak a nánožník, tak ho ani nepoutám :nevim: Nemá šanci se nějak hodně pohnout natož vypadnout. Ten nánožník je totiž připnutý, takže malý ani nijak nesjede. A pokud je bez fusaku a nánožníku tak jdou popruhy zapnout v pohodě, ale je pravda, že nejsou moc dlouhé, taky už mi to vrtalo hlavou aby to měl později dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.11.15 17:45

My máme X-lander X-move 2013 a popruhy máme taky šíleně krátké. Syn má pouhé 7,5kg, ale pásy komfortně nejdou zapnout, řve jak tur protože ho to tlačí a to máme uvloněné na maximum a vše nastavené tak, aby nic nepřekáželo a nezkracovalo možnou délku. A to máme jak fusak, tak nánožník, avšak oboje je velmi tenké v oblasti popruhů, takže není možné aby to tak zásadně ovlivnilo délku. Prostě výrobce to netrefil. Hned zítra to budu řešit jako reklamaci, není přece možné, abych v zimě nemohla ani použít originál fusak a nánožník??? A vozit dítě nepřipnuté mi příjde vzhledem k věku nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí