Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, kdo máte Babypoint Sprinter, poraďte!
Rozhoduji se mezi sporťáky Babypoint Sprinter a Babydesign Sprint. Více jsem, kvůli vzhledu, přikloněna k Babypointu Sprinter, ale v mém okolí jej na prodejnách nemají. A na webu jsem se nikde nedočetla jestli má odpružená kola (Sprint prý ano). Dále jakým způsobem se polohuje zádová opěrka (Sprint má páčku). A zda-li jde odepnout to vnitřní polstrování (u Sprintu je na suché zipy).
Moc díky ![]()
Ahoj,měla jsem sprinter, polstrování jde odepnout, polohuje se páčkou na opěrce a co se týče odpružení, tak je asi u těchto typů kočárků stejné
ahoj, já se rozhoduji mezi Fortunou 2011 a novým sprinterem-2012, v obchodech by měl být do poloviny dubna-takže jsem ho zatím viděla jen na obrázku a potřebuji ho vyzkoušet do auta. nemáte někdo zkušenost, jestli se sprinter (2011) vleze do kufru fabie? děkuji
Do fabie nevím, ale my ho vozili ve felicii, vlezl tam doslova „na chlup“
lens píše:
Ahoj,měla jsem sprinter, polstrování jde odepnout, polohuje se páčkou na opěrce a co se týče odpružení, tak je asi u těchto typů kočárků stejné
Díky, to jsem potřebovala „slyšet“
. Už jej mám dokonce doma
.
reny77 píše:
ahoj, já se rozhoduji mezi Fortunou 2011 a novým sprinterem-2012, v obchodech by měl být do poloviny dubna-takže jsem ho zatím viděla jen na obrázku a potřebuji ho vyzkoušet do auta. nemáte někdo zkušenost, jestli se sprinter (2011) vleze do kufru fabie? děkuji
Máme Fabii kombika a v pohodě se vejde.
díky, my ale máme fabii obyč, takže to stejně musím vyzkoušet.. jen doufám, že pokud se sprinter nevleze, tak nám zatím nevyprodají černou fortunu 2011, protože ta nová se mi nelíbí.. ![]()