Babypoint Sprinter - odpružení kol

19
7.3.12 16:36

Babypoint Sprinter - odpružení kol

Prosím, kdo máte Babypoint Sprinter, poraďte!
Rozhoduji se mezi sporťáky Babypoint Sprinter a Babydesign Sprint. Více jsem, kvůli vzhledu, přikloněna k Babypointu Sprinter, ale v mém okolí jej na prodejnách nemají. A na webu jsem se nikde nedočetla jestli má odpružená kola (Sprint prý ano). Dále jakým způsobem se polohuje zádová opěrka (Sprint má páčku). A zda-li jde odepnout to vnitřní polstrování (u Sprintu je na suché zipy).
Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
308
7.3.12 22:44

Ahoj,měla jsem sprinter, polstrování jde odepnout, polohuje se páčkou na opěrce a co se týče odpružení, tak je asi u těchto typů kočárků stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.3.12 12:08

babypoint sprinter

ahoj, já se rozhoduji mezi Fortunou 2011 a novým sprinterem-2012, v obchodech by měl být do poloviny dubna-takže jsem ho zatím viděla jen na obrázku a potřebuji ho vyzkoušet do auta. nemáte někdo zkušenost, jestli se sprinter (2011) vleze do kufru fabie? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.3.12 12:40

Do fabie nevím, ale my ho vozili ve felicii, vlezl tam doslova „na chlup“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.3.12 12:44
lens píše:
Ahoj,měla jsem sprinter, polstrování jde odepnout, polohuje se páčkou na opěrce a co se týče odpružení, tak je asi u těchto typů kočárků stejné

Díky, to jsem potřebovala „slyšet“ :) . Už jej mám dokonce doma :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.3.12 12:46
reny77 píše:
ahoj, já se rozhoduji mezi Fortunou 2011 a novým sprinterem-2012, v obchodech by měl být do poloviny dubna-takže jsem ho zatím viděla jen na obrázku a potřebuji ho vyzkoušet do auta. nemáte někdo zkušenost, jestli se sprinter (2011) vleze do kufru fabie? děkuji

Máme Fabii kombika a v pohodě se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.3.12 20:19

díky, my ale máme fabii obyč, takže to stejně musím vyzkoušet.. jen doufám, že pokud se sprinter nevleze, tak nám zatím nevyprodají černou fortunu 2011, protože ta nová se mi nelíbí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí