Rozbité zrcadlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21184
1.4.12 21:29
@pikola píše:
Hehehe… :-) :-) :-)

:lol: :lol: a my máme černou kočku doma, co teď?? :mrgreen: Ne, jako vážně, uklidit přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
1.4.12 21:30
@nozu píše:
no tak nevím. upřednostnila bych bezpečí a zdraví dítěte před pověrou :roll: a ta smůla se ti určitě splní, protože na to tak strašlivě věříš ;)

přesně tak, to je prostě Tajemství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22804
1.4.12 21:32

Já o tý pověře nikdy neslyšela, takže bych to stopro uklidila. Navíc bych teda nikdy nenechala malý dítě a střepy v jedný místnosti 8o dítě by šlo do postýlky nebo ohrádky a já rychle a důkladně uklízet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 21:50

asi me bude cekat blokace ale bud jsi hloupa( a to jsem dlouho hledala slusne slovo) nebo je to april :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
15131
1.4.12 21:55

Smůla bude,až na to někdo šlápne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.4.12 21:56

A když jsem minule rozbité zrcadlo slepila lepicí páskou :lol: ? Průhlednou? (oboustranné zrcadlo, rozbilo se jedno a bez něj i to druhé vypadávalo z rámku, tak jse ho tam poskládala a přelepila zpátky…)
Taky budu mít smůlu :,( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.4.12 21:59

:mrgreen: :mrgreen: Takový starosti bych chtěla mít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
1.4.12 22:09

Já mam Teda rozbité kosmetické zrcatko a doma černou Kočku a smůlu nemam, Teda jak v čem :-) :-)
Ale rozhodne by me nenapadlo to neuklidit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
1.4.12 22:14

ČERNÁ kočka je v oblasti pověr stěžejní postavou.Vystopovat původ této pověry není jendoduché.Ve starověkém egyptě uctívaly kočky jako posvátná zvířata a černou kočku považovali za mazlíčka boha smrti.Věřili že pokud s ní člověk zachází dobře bůh smrti se jim pak odvěčí až se dostanou do do říše mrtvých.V egypslé knize mrtvých najdeme mnoha šperků které dostaly domácí černé kočky.Často po smrti majitele kočku zabili a mumifikovali aby byli pohřbeni spolu a žít spolu v říší mrtvých.V Evropě se černá kočka považovala za věrnou pruvodkyni zlých čarodějníc dokonce jedna ze severských čarodějnic ji měla zapřaženou do sani.Měla podobu černého koně a po 7 letech tahání saní byla odm,ěněna a stala se zlou čarodějnicí.Odkud zřejmě pramení víra rozšířena v severní Evropě že černý kůň e prokletý a nemá se hladit. V období středověku v Evropě všechno související s Egyptem považoválo za čarodějnictví a černou magii.A tak černá kočka kdysi dobré znamení stala symbolem černé magie.Čarodějnice u sebe mívali černou kočku a podle jiné pověry se v ní dokázali sami proměnit.Když vám zkříží cestu černá kočka je možné že jste se střetli s démonem nebo zlou čarodějnicí.Černá kočka je zvlášť nebezpečná pro děti a staré lidi.Je to proto že by se kočka mohla stát čarodějnicí musí získat lidskou duši dělá to tak že člověku ukradne dech.Existuje mnoho obrázku na kterých č,lověku po hrudi nekdy v podobě kočičí ženy plíží aby mu ukradla dech a tím duši.Ake černá kočka může přinést štěstí když námořník vyplouvá a nechá doma černou kočku zvíře je zárukou že že se v pořádk uvrátí a žena mu zůstane věrná.Existuje pověra že pokud máte doma černou kočku nečeká vás štěstí v lásce.kočka na dvorku znamená dobré znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.4.12 22:20
@Anonymní píše:
nechci mít 7 let smůlu (už několikrát se mi to stalo a fakt to vyšlo :(

Několikrát? To máš smůlu celý život, anebo jsi už docela pamětník :think: . Ale jinak teď už to je jedno, už jsi to prostě rozbila, úklid neúklid, takže 7 let máš jistých, no :lol: (já taky, rozflákala jsem jedno před týdnem 8) ).

Příspěvek upraven 01.04.12 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.4.12 22:20

Já bych to neuklízela, už nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.4.12 22:23
@mahdalka píše: :mrgreen: :mrgreen: Takový starosti bych chtěla mít :mrgreen: :mrgreen:

:palec: přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
1.4.12 22:26

V životě se pořád zakopává o nějaké problémy. A že by byly od rozbitých zrcadel?
Já zase slyšela, že se zrcadly je to tak, že v sobě uchovávají staré energie. No nic víc o tom nevím, ale pokud je to tak,tak je vlastně pozitivní, že se rozbilo. Koupíš si nové a budeš se do něj stále na sebe usmívat a život u vás doma bude jedna radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.4.12 22:46
@poučená píše:
V životě se pořád zakopává o nějaké problémy. A že by byly od rozbitých zrcadel?
Já zase slyšela, že se zrcadly je to tak, že v sobě uchovávají staré energie. No nic víc o tom nevím, ale pokud je to tak,tak je vlastně pozitivní, že se rozbilo. Koupíš si nové a budeš se do něj stále na sebe usmívat a život u vás doma bude jedna radost :D
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.4.12 22:47

zakladatelko si děláš srandu, že??? to neni normální…doma máš malý dítě a ty se rozmejšlíš jestli uklidit nebo ne… až se ti pořeže to pak bude teprv smula..koukej to uklidi t a nemysli na blbosti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová