Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že 7 hodin neuklízet, aby nebyla smůla. Ale já bych uklidila ![]()
Uklidit
. Podívej se na to z druhé strany - Střepy přinášejí štěstí
![]()
7 hodin? hmm, takže to mám uklidit až ráno, když tak za hodinu půjdu spát? no, snad se mi dcerka do tý doby nepořeže, ještě tady skotačí a bojím se, aby si to nezapíchla do nožičky. některý kousky jsou docela dost malé ![]()
to není apríl, ale pokud to tak bereš, tak si to klidně mysli
@Anonymní píše:
7 hodin? hmm, takže to mám uklidit až ráno, když tak za hodinu půjdu spát? no, snad se mi dcerka do tý doby nepořeže, ještě tady skotačí a bojím se, aby si to nezapíchla do nožičky. některý kousky jsou docela dost malé
udělej tfuj tfuj tfuj a ukliď to
Já to tak dělám u černých koček a taky v pohodě ![]()
Normálně to uklid.Já četla jak ty pověry vznikly.7 let smůly bylo proto, že dříve lidi měly velice málo peněz a těch 7 let musely šetřit na nové zrdcadlo z toho mála co měly a proto ta smůla.V dnešní době si může dovolit nové zrdcadlo takřka každý.No a nemusí na něj šetřit tolik let, jako lidi dříve.
@Nainuva píše:
Myslím, že 7 hodin neuklízet, aby nebyla smůla. Ale já bych uklidila
Tohle jsem taky slyšela ![]()
no tak nevím. upřednostnila bych bezpečí a zdraví dítěte před pověrou
a ta smůla se ti určitě splní, protože na to tak strašlivě věříš ![]()
ahoj maminky, dcerka před chvílí rozbila mé oblíbené zrcadlo
co myslíte, mám ty střepy uklidit nebo ne? bojím se, že se o ně pořeže, když je tu nechám, ale zas na druhou stranu nechci mít 7 let smůlu (už několikrát se mi to stalo a fakt to vyšlo
co myslíte, mám to jít uklidit a nebo jak dlouho se musí čekat, aby ta smůla nepřišla? mám strach