Rozbouřené hormony

Anonymní
25.8.13 19:22

Rozbouřené hormony

Dobrý večer dámy,
nejprve se omlouvám, že přispívám anonymně… Poslední dobou mám pocit, jako by se mi úplně zbláznily hormony… Je to pár měsíců zpátky, co jsem vysadila antikoncepci. Ano, přiznávám, chuť na sex se mi s antikoncepcí nijak nezměnila (v pozitivním smyslu), ale poslední dobou je podle mě dost velká. Musím se přiznat, že se snažíme o dítě, ale mám i milence (a kolikrát přemýšlím, zda mi jeden stačí), a sex potřebuji (opravdu potřebuji) i několikrát denně… Tuším, že mě tu některá odsoudí, ale jen jsem chtěla vědět, zda má některá podobné zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
25.8.13 19:24

Tak hlavně abys pak věděla, kterej bude táta Tvýho dítěte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.8.13 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.8.13 19:26

Pokud se snažíte o dítě měla by jsi spát s člověkem se kterým si chceš založit rodinu. Proč když sním chceš rodinu tak ho podvádíš?
Pokud jsi nadrbaná tak spi s přítelem častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.13 19:29

Tak s milencem samozřejmě s maximální ochranou… Častěji to nejde… Já neříkám, že nejsem s přítelem spokojená…bohužel jsem taková nátura a sex beru jako zábavu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 19:30

Děkuju za rady, ale spíš mě zajímalo, zda s tou velkou chutí máte někdo zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan

No ty kraso, me tenhle server fakt dorazi :lol: Ze nejaka s takovym klidem podvadi, jeste kdyz se snazi o dite, pedpokladam kondom s milencem asi ne u takoveho typu holek :zed:

• Citovat
  • Upravit
8147

Ježiš, to bych teda nechtěla být takhle náruživá…To musí být pěkně otravné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.13 19:33

No, otravné to je…upřímně, asi nejsem jediná, kdo to provozuje…a typ holky…tohle může s klidem dělat i vysokoškolsky vzdělaný člověk na celkem vysoké úrovni..nic ve zlém..

• Citovat
  • Upravit
12505
25.8.13 19:35

Hele pokud se, ale snažíte o dítě měla by jse změnit co doktor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
25.8.13 19:35

Mě to přijde zase divný :think: Když jsi chtěla poradit s navýšenou chutí na sex, proč jsi do dotazu „zakomponovala“ milence, když jsi musela vědět, že se holky chytí spíše tohodle :roll: Jinak, ne, nepotřebuju sex několikrát denně a ano, taky se snažíme o dítě a odpadá mi dilema potencionálního duálního otcovství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.8.13 19:56

No, myslím že až se tu za půl roku objeví diskuse „čekám miminko a nevím kdo je otec“ tak je to jistý..zakladatelka bude stejná jak u téhle diskuse :zed: jinak radu nemám, o tom mít milence si myslím svý..radši sem nebudu psát podrobnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
25.8.13 20:02
@slavuska1 píše:
No, myslím že až se tu za půl roku objeví diskuse „čekám miminko a nevím kdo je otec“ tak je to jistý..zakladatelka bude stejná jak u téhle diskuse :zed: jinak radu nemám, o tom mít milence si myslím svý..radši sem nebudu psát podrobnosti ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.8.13 20:02

No podvádět chlapa se kterým chceš dítě je ubohé…

po prvním vysazení HA jsem byla šíleně nadržená. kolikrát když jsem měla ovulaci jsem chlapa i volala chlapovi do práce jakou jsem měla chuť, s těhotenstvím to přešlo, respektive vrátilo se to do normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.8.13 20:08
@Anonymní píše:
Tak s milencem samozřejmě s maximální ochranou… Častěji to nejde… Já neříkám, že nejsem s přítelem spokojená…bohužel jsem taková nátura a sex beru jako zábavu..

HA už nebereš, tak snad nebude ta maximální ochrana kondom. :lol: Oni sem tam prasknou, a pak se z toho narodí třeba tak krásné dítě jako náš syn. :P :mrgreen:
Nebo myslíš přerušovanou soulož? :think:

Hele, ne já to nezažila, a nikdy nezažiju. O podvádění přítele/manžela si myslím své, ale teda ve stádiu „snažíme se o dítě“ je to celkem maxímální podraz. Na tohle všechno bych žaludek nikdy neměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí